Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Zapada in vis: Ce inseamna cand visezi zapada

zapada in vis ce inseamna cand visezi zapada

Ce insemna cand iti apare zapada in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Zapada”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Zapada este definita ca „precipitatie solida care se intampla intr-o varietate de cristale de gheata minute, la temperaturi mult sub 0 ° C. dar ca fulgi de zapada mai mari la temperaturi de aproape 0 ° C. ‘ De ce ar fi relevant acest lucru in visul tau? Daca va ganditi la zapada apare cand este frig. Visele noastre ne ofera indicii, natura metaforica sugereaza ceva inghetat, raceala si amorteala. Acest lucru ar putea fi foarte bine conectat la starea dvs. emotionala actuala.

Visarea la zapada poate fi foarte simbolica, totusi sensul visului se modifica in functie de contextele visului. Distingerea intre zapada umeda sau uscata, viscol sau pe munte va avea un rezultat diferit.

Zapada in vis: Ce inseamna cand visezi zapada

In mod traditional, zapada reprezinta iarna si sfarsitul sezonului de vegetatie. In acest sezon, straturile superioare ale solului sunt complet inghetate, nicio crestere noua nu poate patrunde pe suprafata. Motivul pentru care zapada este simbolica si apare in visele multor persoane in fiecare luna va atrage atentia asupra zonelor blocate. Visul reflecta o noua crestere in incapacitatea de a patrunde din cauza unor blocaje din viata ta.

Zapada ne aduce constientizarea la sfarsitul sau moartea timpului in crestere din viata ta. Pe masura ce primavara creste, iar vara vibreaza de viata, iarna aduce sfarsite si greutati. O tara minunata magica fara nimic de oferit. Culoarea alba este un simbol al puritatii si inocentei transformat in a fi rece si singur.

 • Relatie
 • Comunicare
 • Deconectat spiritual
 • Incapacitatea de a exprima emotii
 • Securitate si pedeapsa
 • Moarte

Zapada in vis: Ce inseamna cand visezi zapada

Simbolurile de vis pot fi foarte complexe si stratificate atunci cand cautati semnificatia. Zicala spune „cand se topeste zapada, vom afla ce se afla dedesubt”. Zapada ar putea aparea pentru a va face sa explorati ceea ce ati putea acoperi sau ascunde in viata voastra. Zapada mascheaza ceea ce este cu adevarat dedesubt sau aratat altora; acest lucru este blocat emotional de tine.

Ar putea sugera daca expui ceea ce este dedesubt ai putea fi vulnerabil? Soarele (caldura) iti aduce atentia asupra cresterii, energia si puterea sunt atat de indepartate, departe de tine. Ar putea sugera ca zapada trebuie sa se aseze sau sa fie intarziata de mult?

 • Ascunderea sau apararea
 • Ignorand
 • Acoperit
 • Ascunderea
 • Masca
 • Blocat

Munti si zapada in vis

Un simbol foarte puternic in visul tau care detine un mesaj profund. Un munte reprezinta realizari, obstacole, responsabilitati, spiritualitate, obiective, succes si chiar pierdere. Observarea zapezii pe un munte sugereaza ca observati ceva neexplorat. Muntele atinge inaltimi pe care s-ar putea sa nu le puteti atinge.

Un simbol pozitiv al visului ar fi atunci cand urci sau urci pe munte. Aceste vise sugereaza ca sunteti gata sa faceti o noua sarcina dificila. Ce ar putea sa te impiedice sa ajungi acolo unde trebuie sa mergi? Se stie ca muntii contin inspiratie divina si este centrul pelerinajelor de transcendenta si inaltare spirituala. Ar putea acest vis sa sugereze o lipsa de constientizare spirituala sau lipsa de putere divina interioara?

 • Stima de sine
 • Spiritual blocat
 • Frica
 • Frica si anxietatea

Intelesul visului furtunii de zapada

Furtunile de zapada sunt de obicei cauzate de cresterea aerului umed in cadrul unui ciclon extratropical. Ciclonul forteaza o masa de aer relativ calda si umeda in sus si peste o masa de aer rece. Metaforic vorbind, aceste vise sugereaza doua forte care se conecteaza provocand o tulburare. Vantul este un simbol de vis foarte semnificativ care se conecteaza cu suflarea spiritului sau, eventual, cu ceva nou. La fel ca majoritatea dezastrelor naturale din vise, acestea sunt apeluri de ingrijorare. S-ar putea sa existe o forta necontrolata ca abilitate de a agrava situatiile.

 • Izolare
 • Acoperire in masa
 • Periculos
 • Conservare

Visuri comune de zapada

Observarea zapezii in casa ta iti aduce atentia asupra mintii / psihicului tau, deoarece ceva este acoperit. Fiecare etaj al casei dvs. are o semnificatie alternativa. Aceasta parte a mintii tale (emotionala) a fost rece, inghetata si incapabila sa creasca. Acest lucru va impiedica progresul pentru a merge mai departe.

Visarea la zapada si gheata iti arata ca ceva din viata ta este altfel inghetat sau blocat. In functie de locatie si cine se afla in jurul tau, iti pot oferi indicii despre locul in care poate sa apara problema.

Visarea la schi va arata ca totul merge bine. Daca mergeti in sus sau in jos, aratati-va progresul sau sfarsitul final al acestei calatorii. Daca va aflati pe un munte sau pe pamant, puteti modifica semnificatia. Ar putea insemna ca trebuie sa iesiti si sa va bucurati mai mult de viata?

Daca ti-a placut articolul nostru „Zapada in vis: Ce inseamna cand visezi zapada”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?