Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Viespi in vis: Ce inseamna cand visezi viespi

viespi in vis ce inseamna cand visezi viespi

Ce insemna cand iti apar viespi in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Viespi”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

To bee or not to bee? Multi oameni au probleme in a distinge intre o albina si o viespe, cu toate acestea, in visele noastre, viespea poate fi recunoscuta imediat. Viespile sunt temute si urate. Acordat daca raman singuri vor fi

In cea mai mare parte albinele sunt considerate un bun augur, cu exceptia cazului in care sunteti intepate, cu toate acestea viespea apare ca un simbol negativ care reprezinta o amenintare potentiala in viata voastra.

Spre deosebire de albine, care nu te pot ustura decat o singura data – procesul este adesea fatal pentru ei – viespile difera prin cantarea victimei de mai multe ori si zburand ca nu s-a intamplat nimic.

Practic viespile sunt verisoara veninoasa furioasa, care este mereu suparata si ii place sa perturbe functiile familiei. Acesta este motivul pentru care atunci cand ne confruntam deseori cu viespi in visele noastre, se stie ca il urmaresc, il ataca sau chiar il intepa pe visator in urechea lui ca un avertisment. Visul tau iti va oferi indicii precum locatii si comportamente pentru a te informa daca aceasta este o amenintare interna sau externa.

Deoarece toate viespile trec printr-un proces complet de metamorfozare, va aduce accentul pe lucrurile suparatoare care s-au dezvoltat in etape. De la un vierme la o masina completa.

Viespi in vis: Atac de viespe

O viespe furioasa sau agresiva in visul tau sugereaza o persoana furioasa sau agresiva in viata ta. Se stie ca acesti oameni ataca odata ce se simt amenintati, deranjati sau provocati. Un simbol ca s-ar putea sa fiti prea aproape de cuib si cautati probleme.

Intrucat toate viespile construiesc cuiburi care ar putea fi simbolice in visul dvs., deoarece ati putea fi prea aproape de ceva care poate fi potential periculos pentru dvs. Pe masura ce viespea emite un feromon care trimite un semnal de avertizare inapoi la cuib avertizand prezenta ta.

Destul de interesant este ca doar viespile femele sunt capabile sa intepe, dirijandu-te astfel catre o posibila amenintare feminina.

Caracteristicile viespei:

  • Teritorial
  • Insecte sociale sau solitare
  • Agresiv si suparat
  • Antene
  • Femelele poarta stingherii

Viespi in vis: Intepatura de viespe

Viespile nu isi lasa intepaturile in tine cand esti intepat, ceea ce inseamna ca poti fi atacat de mai multe ori de o singura amenintare. Intepatura este mult mai dureroasa decat o intepatura medie de albina si contine un venin mai puternic.

Locatia exacta a intepaturii este un indiciu care se va traduce metaforic visatorului. De multe ori se stie ca viespile intepeaza in urechea sau parul visatorului, dar de ce?

Abordarea locatiei exacte intr-un sens metaforic va va ajuta sa descifrati sensul. De exemplu, daca sunteti intepat in ureche, va atrage atentia asupra ascultarii, a barfelor sau a cuvintelor care au capacitatea de a va ustura de mai multe ori. Parul ar fi simbolic pentru gandurile tale (creste din cap), libertate, spiritualitate, crestere – sub atac.

Viespi in vis: A fi urmarit de viespi

A fugi sau a fi urmarit in visul tau este una dintre cele mai frecvente teme de vis din lume. O viespe care urmareste sugereaza ca fugiti de o amenintare, a perturbat o persoana furioasa, fara a va confrunta cu o problema din viata voastra.

Daca ti-a placut articolul nostru „Viespi in vis: Ce inseamna cand visezi viespi”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
fes in vis ce inseamna cand visezi fes

Fes in vis: Ce inseamna cand visezi fes

Ce inseamna cand visezi fes? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fes in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Fes in vis: Pentru a visa la un fes Daca vedeti un fez intr-un vis, acesta este un avertisment ca saracia va asteapta. S-ar putea sa […]

de Interpretare vise
avalansa in vis ce inseamna cand visezi avalansa

Avalansa in vis: Ce inseamna cand visezi avalansa

Ce inseamna cand visezi avalansa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “avalansa in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Avalansa in vis: Sa visezi la o avalansa Daca vezi o avalansa intr-un vis, acesta este un avertisment ca pericolul se apropie de tine in viata […]

de Interpretare vise
randunica in vis ce inseamna cand visezi randunica

Randunica in vis: Ce inseamna cand visezi randunica

Ce inseamna cand visezi randunica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “randunica in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Randunica in vis: Sa viseze la randunica zburand Daca vedeti inghitituri care zboara, inseamna ca veti avea o vizita placuta. Exista sansa ca o ruda pe […]

de Interpretare vise
latrat in vis ce inseamna cand visezi latrat

Latrat in vis: Ce inseamna sa visezi latrat

Ce inseamna cand visezi latrat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “latrat in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Cel mai simplu mod de a-ti da seama ce latra de caine simbolizeaza intr-un vis este sa definesti ce emotii evoca cainii in tine in lumea […]

de Interpretare vise
para in vis ce inseamna cand visezi pere

Para in vis: Ce inseamna sa visezi pere

Ce inseamna cand visezi pere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “para in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Daca vedeti pere des sau aveti un loc de munca care are legatura cu plantarea sau culesul perelor, atunci visele despre pere nu ar trebui interpretate. […]

de Interpretare vise
eschimos in vis ce inseamna cand visezi eskimos

Eschimos in vis: Ce inseamna cand visezi eschimos

Ce inseamna cand visezi eschimos ? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “eschimos in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Eschimos in vis: Sa visezi la un eschimos Daca vezi un eschimos intr-un vis, inseamna ca te asteapta schimbari mari. S-ar putea sa trebuiasca sa […]

de Interpretare vise