Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Viespi in vis: Ce inseamna cand visezi viespi

viespi in vis ce inseamna cand visezi viespi

Ce insemna cand iti apar viespi in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Viespi”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

To bee or not to bee? Multi oameni au probleme in a distinge intre o albina si o viespe, cu toate acestea, in visele noastre, viespea poate fi recunoscuta imediat. Viespile sunt temute si urate. Acordat daca raman singuri vor fi

In cea mai mare parte albinele sunt considerate un bun augur, cu exceptia cazului in care sunteti intepate, cu toate acestea viespea apare ca un simbol negativ care reprezinta o amenintare potentiala in viata voastra.

Spre deosebire de albine, care nu te pot ustura decat o singura data – procesul este adesea fatal pentru ei – viespile difera prin cantarea victimei de mai multe ori si zburand ca nu s-a intamplat nimic.

Practic viespile sunt verisoara veninoasa furioasa, care este mereu suparata si ii place sa perturbe functiile familiei. Acesta este motivul pentru care atunci cand ne confruntam deseori cu viespi in visele noastre, se stie ca il urmaresc, il ataca sau chiar il intepa pe visator in urechea lui ca un avertisment. Visul tau iti va oferi indicii precum locatii si comportamente pentru a te informa daca aceasta este o amenintare interna sau externa.

Deoarece toate viespile trec printr-un proces complet de metamorfozare, va aduce accentul pe lucrurile suparatoare care s-au dezvoltat in etape. De la un vierme la o masina completa.

Viespi in vis: Atac de viespe

O viespe furioasa sau agresiva in visul tau sugereaza o persoana furioasa sau agresiva in viata ta. Se stie ca acesti oameni ataca odata ce se simt amenintati, deranjati sau provocati. Un simbol ca s-ar putea sa fiti prea aproape de cuib si cautati probleme.

Intrucat toate viespile construiesc cuiburi care ar putea fi simbolice in visul dvs., deoarece ati putea fi prea aproape de ceva care poate fi potential periculos pentru dvs. Pe masura ce viespea emite un feromon care trimite un semnal de avertizare inapoi la cuib avertizand prezenta ta.

Destul de interesant este ca doar viespile femele sunt capabile sa intepe, dirijandu-te astfel catre o posibila amenintare feminina.

Caracteristicile viespei:

  • Teritorial
  • Insecte sociale sau solitare
  • Agresiv si suparat
  • Antene
  • Femelele poarta stingherii

Viespi in vis: Intepatura de viespe

Viespile nu isi lasa intepaturile in tine cand esti intepat, ceea ce inseamna ca poti fi atacat de mai multe ori de o singura amenintare. Intepatura este mult mai dureroasa decat o intepatura medie de albina si contine un venin mai puternic.

Locatia exacta a intepaturii este un indiciu care se va traduce metaforic visatorului. De multe ori se stie ca viespile intepeaza in urechea sau parul visatorului, dar de ce?

Abordarea locatiei exacte intr-un sens metaforic va va ajuta sa descifrati sensul. De exemplu, daca sunteti intepat in ureche, va atrage atentia asupra ascultarii, a barfelor sau a cuvintelor care au capacitatea de a va ustura de mai multe ori. Parul ar fi simbolic pentru gandurile tale (creste din cap), libertate, spiritualitate, crestere – sub atac.

Viespi in vis: A fi urmarit de viespi

A fugi sau a fi urmarit in visul tau este una dintre cele mai frecvente teme de vis din lume. O viespe care urmareste sugereaza ca fugiti de o amenintare, a perturbat o persoana furioasa, fara a va confrunta cu o problema din viata voastra.

Daca ti-a placut articolul nostru „Viespi in vis: Ce inseamna cand visezi viespi”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?