Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Viermi in vis: Ce inseamna cand visezi viermi

viermi in vis ce inseamna cand visezi viermi

Ce insemna cand iti apar viermi in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Viermi”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Cand viermii apar in visele noastre, ei contin un mesaj foarte important pentru visator, totusi pot fi dificil de decodat, deoarece ramane inconstient.

Ele pot fi interpretate intr-o lumina pozitiva sau negativa, in functie de contextul visului tau.

Cand aceste mici creaturi puternice apar in visele noastre, ele pot fie sa scape de transformarea personala; sau o metafora pentru ceva grotesc ingropat in noi care nu este acceptat. Daca credeti ca viermii sunt niste creaturi nesemnificative fara spin, ganditi-va din nou.

Stiati ca Charles Darwin a studiat evolutia viermilor timp de aproape 38 de ani – concluzionand viermii drept una dintre cele mai importante creaturi de pe pamant. Viermii sunt anterioare tuturor vertebratelor, in general, avand o vechime de 600 de milioane de ani, chiar mai vechi decat dinozaurii. Deci, de ce este acest lucru important? Viermii sunt unul dintre cele mai vechi simboluri de vis care ne leaga posibil de suflet.

Viermi de vis: Semnificatie pozitiva

Cand viermii apar in visul tau intr-un mod mai putin amenintator, iti atrage atentia asupra unei noi cresteri si a unei vieti. Viermii detin un rol atat de important in ecosistemul nostru si nu putem trai fara ei.

Ele ar fi considerate aspecte din viata ta care ar putea fi ascunse, dar care au un scop foarte important. Aceste vise reflecta o productivitate sporita, crestere spirituala sau reinnoire in viata ta. Daca ucizi un vierme in visul tau, iti sugereaza ca ai identificat si eliminat problema candva inconstienta din viata ta.

 • impamantare
 • chakra radacinii
 • mama Natura
 • fertilitate
 • vindecarea

Viermi in vis: Semnificatie negativa

Mai mult ca sigur cand viermii isi cresc capul urat in ​​visele noastre, incercam adesea sa-i scoatem din corpul nostru. Visele care tind sa fie mai grafice sau mai vii sunt de obicei un semn ca aceasta ramane in continuare reprimata si trebuie sa iasa cat mai curand posibil. Ce ar putea fi asta?

Vorbind metaforic, acest lucru ar putea fi ceva in interiorul dvs., indiferent daca se refera la emotii inconstiente, indemnuri, comportamente, instincte sau – legate de o experienta trecuta negativa care se manifesta incet in interiorul vostru.

La fel ca o gazda sau un parazit care se hraneste din energie, viermele trebuie identificat pentru a elimina amenintarea. Acesta este motivul pentru care, in visele noastre, suntem deseori incurcati sau avem probleme cu incercarea de a le scoate din piele. Visul tau doreste in mod intentionat sa examinezi dezgustul care se tine inauntru.

La fel ca muscarea unui mar si observarea unui vierme, aceste vise ar putea fi conectate la mintea noastra inconstienta. Pare a fi impecabil in interior, dar miezul este consumat. Influentele exterioare, amintirile sau situatiile se strecoara in mintea noastra, fara sa stie de tine.

 • tulburari emotionale
 • raspandirea sau hranirea negativitatii
 • slab si fara spin
 • arhetip de umbre
 • asemanator cu sarpele
 • parazit sau gazda care se hraneste
 • dieta proasta
viermi in vis interpretare vis
Viermi in vis: Interpretare vis

Viermi in vis: Ce inseamna cand visezi viermi

Visele obisnuite par sa aiba viermi pe podea. Daca viermii se afla in casa ta, se refera la mintea ta si la posibile tulburari ascunse. O nevoie de a fi intemeiata. Daca viermii nu ameninta, ar putea sugera ca va deplasati lent intr-o anumita situatie din viata voastra.

Gasirea viermilor in alimente sugereaza probleme in afara fortelor care va afecteaza fiinta interioara. Acum observati o forta negativa care are potentialul de a va intra in minte. Mancarea va fi simbolica ca un indiciu in care se ascunde problema.

De obicei viermele pare sa fie alb in visele noastre. Acest lucru va poate atrage atentia asupra umbrei – aspectele necunoscute sau reprimate ale visatorului care nu sunt recunoscute.

Scoaterea unui vierme din orice parte a corpului tau sugereaza ca ceea ce a fost infestat intern iese acum. Acestea ar putea fi vise bune, deoarece acum esti constient de ceea ce nu-ti place sa cresti in interiorul tau. Observarea viermilor in scaun sugereaza ca este posibil sa fi „lasat” ceva negativ in interior.

Viermii care ies din picioarele tale implica directia si calea ta a fost compromisa de propria ta actiune.

 1. Par – ganduri sau minte
 2. Ureche – ascultare sau auz
 3. Gura – vorbire / comunicare
 4. In spatele (bum) – energia blocata sau chakra radacinii
 5. Pielea – opus gandirii pielii, sentimente de lipsa de valoare
 6. Picior – iti efectueaza calea in viata
 7. Picior – conectat la miscare lenta sau directie

Intelegand limbajul viselor veti observa ca anumite simboluri au fost stocate in inconstienta colectiva. Potrivit lui Carl Jung, inconstientul colectiv se refera la acea parte a mintii inconstiente care este comuna tuturor fiintelor umane.

Jung a inteles odata ce ati accesat inconstientul colectiv, acesta va va ghida spre auto-implinire, de aceea oamenii trebuie sa se sincronizeze cu el. Viermele a jucat un rol in mitologie, asociindu-l cu un simbol al transcendentei la moarte si renastere (reinnoire).

Daca ti-a placut articolul nostru „Viermi in vis: Ce inseamna cand visezi viermi”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?