Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Soare in vis: Ce inseamna cand visezi soare

soare in vis ce inseamna cand visezi soare

Ce insemna cand iti apare soare in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Soare”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Nu va faceti nicio greseala cand lumina lumii a aparut in visele voastre, acesta poarta un mesaj foarte puternic. Soarele fiind unul dintre cele mai vechi simboluri antice egiptene cunoscute care reprezentau regalitate, divinitate si putere.

Visarea soarelui nu este prea departe de interpretarea lor; conectand astfel visatorul la ciclul vietii, la cresterea interioara si la sinele superior.

Soarele este venerat datorita capacitatii sale de a crea viata, facand culturile sa creasca si este o sursa de hrana. Fara soare oamenii ar inceta sa mai existe. Visele au propriul lor limbaj unic care este codificat in imagini, metafore si uneori parabole. Proprietatile si forma uimitoare ale soarelui ar putea rezida foarte bine in adevaratul vostru sine. Ar putea chiar sa-ti sugereze „fiul”.

Soare in vis: Ce inseamna cand visezi soare?

 • Vitalitate
 • Iluminarea
 • Spiritualitate
 • Succes si creativitate
 • Odihna si relaxare
 • Echilibru

Sinele: Scanteia Divina

Daca ne gandim in termeni de metafore, soarele poate fi un exemplu perfect al sinelui. Potrivit lui Carl Jung, atunci cand ne nastem, fiecare individ are un sentiment original al integritatii – al Sinelui. Din pacate, cineva se detaseaza pe masura ce suntem modelati in propria noastra fiinta (ego).

Desi, dorinta sau atractia noastra inconstienta actioneaza ca un camp magnetic care ne atrage spre finalizare. Ca si cum am fi pamantul care observa soarele de la distanta, o nevoie de caldura si de ingrijire.

Soarele este aproape o sfera perfecta, fiind doar o diferenta de 10 km in diametrul sau polar si ecuatorial. O forma similara cu oul, care este sinonim in vise pentru ca este un simbol al renasterii si intineririi – cercurile sunt simboluri ale finalizarii. Vechiul soare egiptean Dumnezeu, Ra, care era reprezentat de un disc solar rosu deasupra capului sau, simboliza ideea lui Dumnezeu ca om in interiorul sau.

Unde soarele nu rasare

Sunt simbolul antic chinezesc al Yin si Yang – (yang) sarcina electrica pozitiva; soare. Aceasta este o energie puternica, dar completata doar de energia Yin-feminina; luna; sarcina electrica negativa. Poate soarele sa fie a doua jumatate sau forta complementara necesara pentru a deveni intreg. Trebuie sa intelegem ca aceste doua elemente trebuie sa functioneze la unison unul cu celalalt.

Acestea sunt energiile impartite in interior care au nevoie de echilibrul potrivit pentru a permite energia (chi) sa curga in mod corespunzator in viata ta. Avand o cantitate mare de energie creeaza un dezechilibru. Yang se extinde rapid, este foarte activ, energic, exterior si mai usor. Spre deosebire de omologul sau yin, yang se misca rapid si se extinde spre exterior.

 • Masculin
 • In crestere
 • Soare
 • Energie
 • Cer

Vise comune despre soare

Soarele explodeaza: de multe ori aceste vise apar intr-un context negativ. Daca soarele explodeaza, nu poate exista crestere. Se indreapta catre o perioada mai rece sau mai intunecata, eventual conectandu-se la umbra. Motivul exploziei soarelui, locatia si cine era in jurul tau ar putea sa-ti dea un indiciu unde sa te uiti.

Lumina soarelui stralucitoare: Aceste vise sunt prezente pozitive care sugereaza ca sunteti hranit de energia necesara. Sunteti ghidati de sine si sa ascultati ceea ce isi doreste.

Soare Noaptea: Aceste vise pot fi metaforice pentru lumina din intuneric sau intunericul din lumina. Balanta; yin si yang – contrarii care sunt acum uniti in interior.

Daca ti-a placut articolul nostru „Soare in vis: Ce inseamna cand visezi soare”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?