Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Soare in vis: Ce inseamna cand visezi soare

soare in vis ce inseamna cand visezi soare

Ce insemna cand iti apare soare in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Soare”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Nu va faceti nicio greseala cand lumina lumii a aparut in visele voastre, acesta poarta un mesaj foarte puternic. Soarele fiind unul dintre cele mai vechi simboluri antice egiptene cunoscute care reprezentau regalitate, divinitate si putere.

Visarea soarelui nu este prea departe de interpretarea lor; conectand astfel visatorul la ciclul vietii, la cresterea interioara si la sinele superior.

Soarele este venerat datorita capacitatii sale de a crea viata, facand culturile sa creasca si este o sursa de hrana. Fara soare oamenii ar inceta sa mai existe. Visele au propriul lor limbaj unic care este codificat in imagini, metafore si uneori parabole. Proprietatile si forma uimitoare ale soarelui ar putea rezida foarte bine in adevaratul vostru sine. Ar putea chiar sa-ti sugereze „fiul”.

Soare in vis: Ce inseamna cand visezi soare?

 • Vitalitate
 • Iluminarea
 • Spiritualitate
 • Succes si creativitate
 • Odihna si relaxare
 • Echilibru

Sinele: Scanteia Divina

Daca ne gandim in termeni de metafore, soarele poate fi un exemplu perfect al sinelui. Potrivit lui Carl Jung, atunci cand ne nastem, fiecare individ are un sentiment original al integritatii – al Sinelui. Din pacate, cineva se detaseaza pe masura ce suntem modelati in propria noastra fiinta (ego).

Desi, dorinta sau atractia noastra inconstienta actioneaza ca un camp magnetic care ne atrage spre finalizare. Ca si cum am fi pamantul care observa soarele de la distanta, o nevoie de caldura si de ingrijire.

Soarele este aproape o sfera perfecta, fiind doar o diferenta de 10 km in diametrul sau polar si ecuatorial. O forma similara cu oul, care este sinonim in vise pentru ca este un simbol al renasterii si intineririi – cercurile sunt simboluri ale finalizarii. Vechiul soare egiptean Dumnezeu, Ra, care era reprezentat de un disc solar rosu deasupra capului sau, simboliza ideea lui Dumnezeu ca om in interiorul sau.

Unde soarele nu rasare

Sunt simbolul antic chinezesc al Yin si Yang – (yang) sarcina electrica pozitiva; soare. Aceasta este o energie puternica, dar completata doar de energia Yin-feminina; luna; sarcina electrica negativa. Poate soarele sa fie a doua jumatate sau forta complementara necesara pentru a deveni intreg. Trebuie sa intelegem ca aceste doua elemente trebuie sa functioneze la unison unul cu celalalt.

Acestea sunt energiile impartite in interior care au nevoie de echilibrul potrivit pentru a permite energia (chi) sa curga in mod corespunzator in viata ta. Avand o cantitate mare de energie creeaza un dezechilibru. Yang se extinde rapid, este foarte activ, energic, exterior si mai usor. Spre deosebire de omologul sau yin, yang se misca rapid si se extinde spre exterior.

 • Masculin
 • In crestere
 • Soare
 • Energie
 • Cer

Vise comune despre soare

Soarele explodeaza: de multe ori aceste vise apar intr-un context negativ. Daca soarele explodeaza, nu poate exista crestere. Se indreapta catre o perioada mai rece sau mai intunecata, eventual conectandu-se la umbra. Motivul exploziei soarelui, locatia si cine era in jurul tau ar putea sa-ti dea un indiciu unde sa te uiti.

Lumina soarelui stralucitoare: Aceste vise sunt prezente pozitive care sugereaza ca sunteti hranit de energia necesara. Sunteti ghidati de sine si sa ascultati ceea ce isi doreste.

Soare Noaptea: Aceste vise pot fi metaforice pentru lumina din intuneric sau intunericul din lumina. Balanta; yin si yang – contrarii care sunt acum uniti in interior.

Daca ti-a placut articolul nostru „Soare in vis: Ce inseamna cand visezi soare”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
fes in vis ce inseamna cand visezi fes

Fes in vis: Ce inseamna cand visezi fes

Ce inseamna cand visezi fes? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fes in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Fes in vis: Pentru a visa la un fes Daca vedeti un fez intr-un vis, acesta este un avertisment ca saracia va asteapta. S-ar putea sa […]

de Interpretare vise
avalansa in vis ce inseamna cand visezi avalansa

Avalansa in vis: Ce inseamna cand visezi avalansa

Ce inseamna cand visezi avalansa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “avalansa in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Avalansa in vis: Sa visezi la o avalansa Daca vezi o avalansa intr-un vis, acesta este un avertisment ca pericolul se apropie de tine in viata […]

de Interpretare vise
randunica in vis ce inseamna cand visezi randunica

Randunica in vis: Ce inseamna cand visezi randunica

Ce inseamna cand visezi randunica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “randunica in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Randunica in vis: Sa viseze la randunica zburand Daca vedeti inghitituri care zboara, inseamna ca veti avea o vizita placuta. Exista sansa ca o ruda pe […]

de Interpretare vise
latrat in vis ce inseamna cand visezi latrat

Latrat in vis: Ce inseamna sa visezi latrat

Ce inseamna cand visezi latrat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “latrat in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Cel mai simplu mod de a-ti da seama ce latra de caine simbolizeaza intr-un vis este sa definesti ce emotii evoca cainii in tine in lumea […]

de Interpretare vise
para in vis ce inseamna cand visezi pere

Para in vis: Ce inseamna sa visezi pere

Ce inseamna cand visezi pere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “para in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Daca vedeti pere des sau aveti un loc de munca care are legatura cu plantarea sau culesul perelor, atunci visele despre pere nu ar trebui interpretate. […]

de Interpretare vise
eschimos in vis ce inseamna cand visezi eskimos

Eschimos in vis: Ce inseamna cand visezi eschimos

Ce inseamna cand visezi eschimos ? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “eschimos in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Eschimos in vis: Sa visezi la un eschimos Daca vezi un eschimos intr-un vis, inseamna ca te asteapta schimbari mari. S-ar putea sa trebuiasca sa […]

de Interpretare vise