Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Puscarie in vis: Ce inseamna cand visezi puscarie

puscarie in vis ce inseamna cand faci puscarie

Ce insemna cand iti apare puscarie in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Puscarie”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Vinovat! S-ar putea sa va treziti simtindu-va usurati ca sunteti bagati in siguranta in huse si nu intr-o celula de 10 x 10 cu un alt prizonier. Ati putea fi o persoana care nu a incalcat niciodata o lege in viata lor, asa ca de ce sunteti inchis?

In mod evident, aceste vise se reflecta la ceea ce se intampla in viata ta de zi cu zi. Nu inseamna ca vei fi inchis, implicand mai degraba sentimente de vinovatie, actiuni gresite sau retrogradari majore in viata ta. Acest lucru se poate aplica relatiilor dvs., legate de munca sau inchiderea personala; fie intern, fie fizic, care a fost compromis.

Visele inchisorii va atrag atentia in mod intentionat, astfel incat sa puteti vedea unde se afla problema inconstienta care subliniaza. In ciuda cat de inconfortabil v-ati simtit in vis, acesta serveste unui scop, de a explora sentimente sau situatii care nu va sunt cunoscute. Nu toate visele din inchisoare au acelasi rezultat, puteti sa va postati visul pe forumul nostru activ si sa-l analizati unul dintre expertii nostri.

Pentru a decodifica acest vis in mod corespunzator, ar trebui sa analizam cum ar fi sa mergi la inchisoare. Aceste sentimente sunt metaforice care se pot aplica acestei situatii necunoscute cu care va confruntati. Visul are un mod de a folosi un simbol, dar inseamna altceva. Trebuie sa reflectati daca vreunul dintre aceste simboluri se refera la ceea ce s-ar putea intampla in prezent in viata voastra.

 • Blocat sau inchis
 • Libertatea personala restrictionata
 • Pocaindu-se sau reflectand
 • Vinovat
 • Retinut inapoi
 • Inchiderea mentala
 • Negativitate
interpretare puscarei in vis
Interpretare puscarie in vis

Exista, evident, simboluri subliniate in visul tau, care vor reflecta modul in care s-ar putea sa te simti fata de aceasta situatie. Acestea ar putea fi emotii inconstiente care sunt ascunse sau necunoscute in interior. Daca te gandesti cum ar fi daca ai fi trimis la inchisoare, sentimentele pe care le vei experimenta. Va trebui sa strangeti toate informatiile care v-au fost prezentate in vis pentru a ajuta mai bine la decodarea acestora.

 • Speriat
 • Intimidat
 • Controlat de altii
 • Mediu periculos
 • Fiind judecat
 • Jenat
 • Mediu nou
Puscarie in vis: Ce inseamna cand visezi ca faci puscarie

Puscarie in vis: Ce inseamna cand visezi ca faci puscarie

Ati fost deja gasit vinovat, deci ce urmeaza? Uneori puteti merge la proces sau sunteti arestati direct la celula. Cand te afli in fata unui judecator, sugereaza ca aceasta problema reflecta faptul ca esti „judecat” si incercat pentru comportamentele tale. Ai putea fi vinovat de actiunile tale si acum trebuie sa platesti pretul?

Daca visezi sa vezi prizonieri ar putea fi o metafora pentru a observa increderea celorlalti. A vedea pe cineva mergand la inchisoare reflecta un posibil aspect al dvs. sau al altora care sunt vinovati de un aspect din viata lor.

Visele obisnuite constata ca fostul tau iubit, sot sau alta familie si prieteni fiind inchis. Aceste vise proiecteaza posibile probleme, expira sau le observa ca gresesc inconstient. S-ar putea sa ii vedeti intr-o situatie blocata pe care doriti sa ii vedeti. Au nevoie de ajutor?

Cand mergi la inchisoare iesi mereu. Poate nu va amintiti, dar in cele din urma veti iesi din inchisoare. Iesirea din inchisoare iti aduce accentul pe incetarea, servirea sau plata taxelor si acum esti liber. Acest lucru ar putea avea zone din viata ta care au fost acum reparate si nu va mai trebui sa suferi. Venirea acasa din inchisoare poate fi legata de mintea / psihicul dvs. in care a fost eliberata angoasa.

puscarie in vis libertate
Puscarie in vis: Simti nevoia de libertate

Ar putea acest vis sa sugereze nevoia de a fi liber. Daca te simti blocat mental de depresie sau anxietate, s-ar putea sa dai peste un vis din inchisoare. Aceste vise va cer sa iesiti din inchisoarea in care v-ati bagat.

Daca ti-ai deteriorat o parte a corpului de care ai nevoie in viata ta de zi cu zi, indica si faptul ca vei fi inchis. Nu puteti sa va miscati cum ati fost, blocati pana cand va vindecati (timp de servire).

Daca ti-a placut articolul nostru „Puscarie in vis: Ce inseamna cand visezi puscarie”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?