Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Porci in vis: Ce inseamna cand visezi porci

porci in vis ce inseamna cand visezi porci

Ce insemna cand iti apar porci in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Porci”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

De multe ori, cand auzim cuvantul „porc”, acesta este sinonim cu a fi gras sau lacom. Un porc in visele tale poate aparea din mai multe motive diferite. Contine un simbol negativ si pozitiv care poate comuta in functie de interactiunea cu porcul

Un simbol metaforic care reflecta comportamente si modele inconstiente, noroc, sexualitate, bogatie; sau ceva interzis in viata ta. Porcii pot fi amabili sau agresivi in visele tale.

Pentru a va decoda in mod corespunzator visul porcului, mai intai va trebui sa va incorporati experientele din trecut, punctele de vedere religioase si asociatiile culturale. Reflectand modul in care porcii v-au influentat viata din cultura si literatura populara – Three Little Pigs, Charlotte’s Web si Babe.

Cineva care este de credinta evreiasca sau musulmana va percepe porcul diferit de cineva care nu este religios. Un adept al credintei avraamice ar putea manifesta imaginea porcului ca fiind ceva necurat sau pacatos in viata lor. Lacomia este unul dintre cele 7 pacate de moarte din Biblie. Se stie ca iti dau viermi, un parazit din visul tau se hraneste din energia ta odata consumata.

Porc in vis: Ce inseamna cand visezi porci

Un porc poate aparea in visul tau, reflectand aspecte despre puterea ta intelectuala si natura lipsita de grija; impamantat in pamant ii apropie de pamantul mama. O reprezentare a aducatorului de fertilitate, un furnizor de hrana pentru multi. Au fost adesea asociati cu bogatia, o pusculita – sau – ca porcii in trifoi. Acest lucru poate fi legat de norocul de a obtine bani sau de a avea o multime de ceva.

 • Foarte inteligenta
 • Bogatie si abundenta
 • Social
 • Abilitatea de a se distra si de a trai fara griji
 • Abundenta
 • Sacru in mitologie (moarte si renastere)
 • Comunicare, viziune si simturi

Porc in vis: dezgust

Descifrarea daca simbolul porcului reprezinta calitati de umbra reprimate pe care le-ai putea mosteni. Trasaturile negative (vezi mai jos) odata nerecunoscute, porcul devine inconstient in visele tale.

Acelasi mod in care ai putea privi porcii murdari si respingatori este adesea aceeasi abordare atunci cand ne ocupam de propriile noastre defecte. Dispozitia generala a porcului determina daca aceste trasaturi sunt recunoscute sau nerecunoscute in interior – observand un porc in loc sa fie atacat sau urmarit

Porcii vor sa-ti explorezi viciile mascate si obiceiurile proaste care ti-ar putea afecta viata. In esenta, porcul reflecta comportamentele excesive in care te complaci, care nu sunt sub control – materialism, sex, jocuri de noroc, droguri; probleme de sanatate pentru a numi cateva. Aceste vicii sunt mascate in incercarea de a calma conflictele nerezolvate din trecut si traumele emotionale.

 • Lupa sau exces de ingaduinta
 • Greutate sau lenea
 • Murdar sau necurat
 • Pacat
 • Lacomia sau egoismul
 • Materialism
 • Sexualitate (impulsuri, instincte)

Visuri comune de porc interpretate

Urmarit de un porc: A fi urmarit este un vis obisnuit, totusi, ceea ce te urmareste iti da un indiciu. Un simbol al fugii, evitarii sau neinfruntarii in viata ta. Porcul vrea sa te consume, are capacitatea de a te devora intreg. Ce are abilitatea de a face acest lucru in viata ta? Ar putea sa reflecte caile tale lacome sau sa se raporteze la obiceiurile tale alimentare?

Atacul porcului: Cand ati interactionat cu o parte agresiva a porcului, acesta se poate lega de oameni sau de trasaturile inconstiente pe care le detineti. Ceva a fost provocat si a iesit la atac. Intrebarea despre ceea ce l-a facut sa te atace, cine era in jur si locatia sunt toate sugestii. Porcul poate reprezenta persoanele care prezinta aceste caracteristici. Ati provocat sau contestat aceste calitati in ele?

Muscatura de porc: De multe ori muscaturile se refera la oameni care au tendinta de a va rani sau de a va jigni. Acestia sunt oamenii care prezinta caracteristici asemanatoare porcilor; ei musca mana care le hraneste. A fi muscat de mana implica pe cineva care a profitat de tine.

Negru de porc: de culoare neagra se conecteaza adesea visatorul la umbra; partea reprimata si ignorata. Imaginea ce te face sa fii constient de aceste trasaturi pe care nu le cunosti exista.

A ucide un porc: Acestea sunt un simbol de vis bun care sugereaza ca elimini trasaturile sau comportamentele negative din tine sau din ceilalti. Nu te va mai poseda.

Prajirea unui porc: Aceste vise va pot atrage atentia asupra patrunderii pe ambele capete. Caldura si flacarile deasupra unui foc va atrag atentia asupra pasiunii, renasterii, energiei si schimbarii. S-ar putea dona ca va scapati de aceste trasaturi.

Mistretul: Acestea sunt animale salbatice neimblanzite care te conecteaza la instinctele tale. Ramane inconstient, deoarece trebuie integrat, astfel incat sa nu provoace nici o distrugere.

Daca ti-a placut articolul nostru „Porci in vis: Ce inseamna cand visezi porci”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?