Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Politie in vis: Ce inseamna cand visezi politie

politie in vis ce inseamna cand visezi politie

Ce insemna cand iti apare politie in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Politie”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Asa ca ai intalnit politia in visele tale. Ei bine, aceste vise pot fi un simbol bun sau rau, in functie de context. Cu toate acestea, majoritatea viselor constau in faptul ca politia te aresteaza, iti face raiduri in casa sau te opreste.

Politia este foarte simbolica in vise, reprezentand aspecte ale controlului, puterii, autoritatii sau sentimentului moral. Acesti factori pot fi atat forte interne, fie externe din viata ta, care apar in perioadele de disciplina necesara. Acestea vor fi legate de actiunile si comportamentele dvs.

Politie in vis: Politistul cel bun

Daca politistul apare intr-o lumina pozitiva in visele tale, acesta ar putea sugera corectarea unor aspecte ale tale sau ale altora care se pot defecta. Pot actiona ca o figura de tata, o persoana de respect care pastreaza lucrurile in ordine. Ele apar ca mediatori care controleaza situatiile inainte de a deveni periculoase.

Politistii au capacitatea de a-i indeparta pe cei rai, mincinosi si oameni care ne reprezinta o amenintare. Politia ar putea fi o manifestare a propriilor puncte forte interioare, persoana care alege binele in locul raului si sustine respectul.

O putere asupra umbrei tale – partea intunecata a personalitatii tale care poate deveni rea si periculoasa daca nu este recunoscuta. Poate politistul sa sugereze sa faci intotdeauna ceea ce ti se spune? Ti-e teama sa-ti exprimi propriile ganduri si comportamente?

  • Abilitatea de a repara sau elimina,
  • Ghizi si ajutoare,
  • Pastreaza lucrurile in ordine,
  • Figura tatalui / masculinitatea.

Politie in vis: Politist rau

Mai mult decat atat, politistii apar intr-o lumina negativa in visele noastre. In functie de context, va trebui sa descifrati daca politia este aspecte ale dvs. sau ale altora sau daca va supuneti unei figuri autoritare.

Locatia, pentru ce va aresteaza politia si unde va ajuta sa va ofere indicii despre unde sa cautati. Pastrand o minte deschisa atunci cand vine vorba de analiza visului tau de politie, acestea sunt un simbol care necesita atentie. Odata ce ati inteles radacina problemei, sunteti liber sa mergeti.

Ar fi important sa va examinati constiinta si sa vedeti daca exista rezistenta. Politia te aresteaza cand faci ceva ce nu ar trebui. O reprezentare a imaturitatii; posibil sa li se spuna intotdeauna ce trebuie sa fac – o nevoie de a deveni liber.

Ar putea fi aceasta o metafora care reflecta faptul ca este limitat sau limitat in viata ta? Te simti oprimat la locul de munca sau intr-o relatie? Aveti probleme cu autoritatea? Ce parere aveti despre politie?

  • Teama de schimbare,
  • O sa fii judecat dupa actiunile tale,
  • Abuzand de puterea ta,
  • Tinut impotriva vointei tale,
  • Nu este liber sa pleci;
  • Facand gresit.

Vise comune cu politie: Ce inseamna cand visezi politie?

Arestat de politisti: A fi arestat de politie in visul tau iti atrage atentia asupra faptului ca esti tinut impotriva vointei tale. Este posibil sa nu aveti de ales in aceasta problema, deoarece nu va puteti misca. Ele pot aparea ca simboluri ale comportamentelor tale copilaresti care trebuie examinate de un judecator. Motivul pentru care esti arestat si cine esti in jur ajuta la determinarea motivului.

Politia urmarindu-va: un vis obisnuit de urmarire se invarte in jurul politiei care vine de la dvs. Ati fugit de responsabilitatile dvs. de prea mult timp si acum este timpul sa va confruntati cu muzica. Afla lucrurile pe care le eviti cel mai mult in viata ta si vezi daca reflecta tema visului tau.

Politia intrand in casa: Casa ta are legatura cu mintea / psihicul tau si este adesea afisata in visele noastre. Curtea de judecata se desfasoara in mintea ta, metaforica la gandurile, indemnurile si comportamentele tale.

Masina de remorcare a politiei: Cand visam la masini, ne atragem atentia asupra unitatilor si progresului in viata. Acest lucru este indepartat sau eliminat temporar pana cand il primiti inapoi. Acestea sunt simboluri ale unor contracarari si suparari minore.

Impuscarea politiei: Pistoalele in vise sunt obisnuite cu furia in care gloantele sunt tinta dorita. Trebuie sa fii oprit pentru ca nu asculti ceea ce ti se spune.

Ajutor de la politie: politia poate actiona ca un ghid sau un ajutor care reflecta aspecte din viata ta. Sunt protectori atunci cand aveti nevoie de ajutor, va vor aduce siguranta si confort.

Daca ti-a placut articolul nostru „Politie in vis: Ce inseamna cand visezi politie”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?