Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Ploaie in vis: Ce inseamna cand visezi ploaie

ploaie in vis ce inseamna cand visezi ploaie

Ce insemna cand visezi ploaie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Ploaie in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Ploaie in vis: Ce inseamna cand visezi ploaie

Visele despre ploaie reprezinta in general starea noastra emotionala sau o eliberare de sentimente retinute.

Ploii ii place sa apara in visele noastre cand o eliberare de energie retinuta inconstienta a fost acum eliberata in viata ta. Totusi, trucul pentru a afla sensul ar fi sa examinezi ploaia, locatiile sau daca a cazut ploaia pe tine.

Partea interesanta despre ploaia ca simbol este faptul ca poate indica fie un semn pozitiv care sugereaza ca toate necazurile tale vor fi in curand spalate – sau – s-ar putea sa fii intr-o stare de depresie.

Cum apare ploaia in visele noastre

  • ploua sau intra in casa ta
  • ploaie amestecata cu tunete si fulgere
  • visand ca ploaia cade peste tine
  • ploaie abundenta si vant
  • ploaia venind prin acoperis
  • visand la ploaie in timpul sarcinii
  • pe hainele tale

Care este semnificatia spirituala a ploii in visele noastre?

Indiferent daca ati putea crede ca acest vis este un semn rau sau nu, amintiti-va doar ca dupa ploaie devine din nou insorit. In filozofia clasica chineza antica Yin & Yang , ploaia actioneaza ca energia feminina (yin) care echilibreaza partea masculina a ta (yang); un simbol care reprezinta soarele. Din punct de vedere spiritual, aceasta dualitate sau forte complementare vor aparea in visul tau pentru a reprezenta echilibrarea acestor doua forte inconstiente.

In plus, ploaia din visele noastre ar putea reprezenta de fapt o curatare majora care are loc in viata ta in acest moment. Deoarece ploaia are capacitatea de a spala si de a curata toate elementele negative din viata noastra, astfel incat o noua crestere poate inflori.

Ploaia poate fi un simbol pozitiv, indiferent de forta sa, ca mesaj care implica o intoarcere a sentimentelor dupa o lunga perioada de intelectualism sec sau seceta. Acesta ar putea fi motivul pentru care visele DESERT sunt vazute ca semne negative care reprezinta o lipsa a hranei potrivite in aceste zone din mintea ta. A observa o ploaie blanda sau blanda implica o eliberare de idei si intelect.

Cand ploaia devine periculoasa in visele noastre?

Oamenii care ar putea suferi de depresie sau poate indurerati pierderea unei persoane iubite ar putea, de fapt, sa viseze la o cadere grea. Sentimentele reprimate pe care ati putea avea dificultati sa le exprimati in viata voastra apar adesea in visele noastre prin ploaia care ne uda – fiind depasiti de tristetea care se vede asupra voastra.

Visatorii care observa o revarsare sau o inundatie de ploaie care il inconjoara pe visator devine un avertisment despre pierderea vederii si consumarea emotionala. O incapacitate de a recunoaste sau de a elibera aceasta tensiune reprimita ar putea duce la inecarea in vise viitoare.

Ce se intampla daca ploaia intra in casa ta?

Casele din vise conecteaza adesea persoana la psihicul/mintea sau arhitectura interioara; un simbol care protejeaza visatorul de elementele exterioare. Apa din interiorul acestei substructuri devine un simbol negativ al inconvenientelor neasteptate sau minore din viata noastra.

Sa visezi la ploaie in casa ta inseamna ingrijorari legate de conditiile tale de viata si nivelul de confort a fi provocat. Acesta este motivul pentru care atat de multi oameni raporteaza ca viseaza la patrunderea ploii prin tavan in visul lor – un simbol care reprezinta deteriorarea barierelor metaforice pe care le-ati pus.

Plafoanele din visul tau ar putea indica propriile tale atitudini sau credinte care sunt folosite pentru a-ti proteja identitatea.

Sensul visului cu ploaie abundenta si vant

Ori de cate ori visatorul intalneste atat ploaia, cat si vantul impreuna, combina indemnurile tale puternice; fiind miscat de idei si credinte care sunt legate de starea ta emotionala.

Deoarece vantul este ceva ce simti, dar nu poti vedea, se leaga adesea de partea spirituala, forta inconstienta sau o energie puternica care va interactiona cu acest sentiment. Vantul in vise este un prevestitor puternic care va face sa stiti ca acest lucru nu numai ca va aparea pe neasteptate, dar ar putea avea loc o schimbare constienta odata rezolvata.

Ploaie cu tunete si vise fulgeratoare

Amestecarea ploii, tunetelor si fulgerelor intr-un vis devine un simbol profund care reprezinta un fel de schimbare in viata ta. Odata combinata puterea fulgerului „descarcare brusca care este atat pozitiva, cat si negativa”, tunetul „un avertisment de izbucnire” si ploaia; un simbol al schimbarii radicale.

Gandeste-te la starea ta emotionala atunci cand ploaia abundenta apare in viata ta. Adesea ne simtim letargici, gandind ganduri triste, visam cu ochii deschisi si suntem blocati in casele noastre sau in mintea noastra in termeni de vis. Un studiu din revista Scienc e a constatat ca aproximativ noua la suta dintre oameni nu le place ploaia deoarece provoaca sentimente de furie si nefericire.

Visand la ploaie in timpul sarcinii

Visele in timpul sarcinii nu sunt neobisnuite, de fapt ploaia pare sa apara fiind una dintre temele comune. Dar de ce? O interpretare poate vedea schimbarea hormonilor legata de starea emotionala. Un inceput brusc de plans sau emotii intense se pot manifesta sub forma de ploaie. Urmatoarea posibilitate ar putea fi legata de spargerea apei.

Ploaia cade asupra ta in sensul visului tau

Visul ca apa cade peste tine reprezinta curatare, neplaceri, tristete emotionala si eliberare. Ploaia care cade asupra visatorului se modifica de la pozitiv la negativ, in functie de modul in care s-a simtit visatorul in vis. Sa te simti fericit sau multumit de apa de ploaie asupra ta sugereaza ca nu vei lasa aceste sentimente ascunse sa te afecteze. Desi cei care se inmoaie ar fi invers.

Daca ti-a placut articolul nostru „Ploaie in vis: Ce inseamna cand visezi ploaie”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?