Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Mort in vis: Ce inseamna cand visezi morti

mort in vis ce inseamna cand visezi morti

Ce insemna cand visezi mort? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Mort in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Daca nu poti vedea semnele in timpul vietii tale de zi cu zi, ele ar putea aparea in visele tale. Visele despre prieteni sau familie care au murit mai departe pot fi oarecum mistificante la trezire. Pot aparea intrebari, intrebandu-va daca ati luat de fapt contact sau gandindu-va ca a fost doar un vis.

Visarea mortilor poate contine un mesaj ascuns pe care sa-l decodati. Ei au ales sa vina la tine dintr-un motiv anume.

Spre deosebire de visele tale obisnuite, acestea se simt mai animate, extrem de vii, de parca le-ai vorbi de fapt. Exista simboluri specifice sau indicii metaforice care apar in visul tau, ajutandu-te sa descifrezi scopul din spatele acestuia.

De ce visam mortii?

 • protectie
 • afirmatii
 • reasigurare
 • Avertizari
 • indrumare
 • chestiuni nerezolvate
 • inchidere
 • amintiri inconstiente

Mort in vis: Ce inseamna cand visezi morti

In mod normal, atunci cand suntem vizitati de la cei dragi dincolo de mormant, starea de spirit este unic diferita. Aceste vise sunt comune atunci cand mesajele lumii fizice au fost ignorate. Se pare ca le este mai usor sa ne contacteze in timpul somnului REM. Cu cat este mai in acord spiritual, cu atat visul este mai intens.

La trezire

In functie de contextul vizitei, visatorul poate experimenta o serie de emotii; cum ar fi calmul, bucuria sau implinirea. Experienta semnificativa ar putea chiar sa va epuizeze energia, simtindu-va epuizat, dar intr-un mod bun. Cei dragi din trecut pot aparea in orice moment, totusi pot aparea mai dese daca decesul a fost recent. Impactul visului poate ramane cu persoana pentru luni sau chiar ani dupa producere.

Aspectul defunctului

Multi oameni spun ca si-au vazut cei dragi aratand mai vibranti, sanatosi si fericiti – de obicei cu aspect mai tanar. Veti observa ca ii vedeti intr-o stare in care se simt cel mai confortabil si nu in starea bolnava sau bolnava in care ar fi fost anterior. Acolo pielea poate parea stralucitoare sau poate observa o aura in jurul lor.

Mesajul

Nu este neobisnuit ca defunctul sa ofere dragoste, cunoastere, reasigurare si perspectiva. S-ar putea chiar sa-ti spuna sa mergi mai departe, deoarece se afla intr-un loc mai bun; cum vor veghea mereu asupra ta. S-ar putea sa apara doar o data pentru a-si lua ramas bun – altii se intorc pentru a va avertiza. S-ar putea sa existe un pericol in jurul tau si ei te anunta.

Inchidere finala

Unele rapoarte care au experimentat vise de vizitare au spus ca i-a ajutat in procesul de doliu. Scopul viselor a fost atins atunci cand persoana are inchidere si este capabila sa-si continue viata.

Halucinatii?

Termenul hipnagogic este experienta starii de tranzitie de la veghe la somn. In aceasta faza este obisnuit sa se experimenteze halucinatii, gandire lucida, vis lucid sau paralizie in somn. Acest lucru se poate intampla in timpul diminetii sau chiar inainte de a merge la culcare. Multi oameni spun ca au vazut acolo persoane dragi plutind deasupra patului lor sau dormind langa ei.

Mort in vis: Comunicare telepatica sau probleme nerezolvate?

Cand mortii iese la iveala in timpul somnului, nu este nimic de care sa va faceti griji. Uneori, decedatul apare ca o manifestare a amintirilor trecute retraite in visele tale, si nu o vizita reala. Daca intampinati probleme nerezolvate din cauza trecutului dvs., acestea pot aparea ca simbol sau imagine care va ghideaza catre reconciliere. Aceste simboluri enigmatice inconstiente din visul tau pot parea complexe si confuze. In functie de trecutul tau, poate influenta natura visului.

 • Furie
 • Neglijare
 • Deznadejde
 • Depresie
 • Abuz
 • Lipsa de iubire

Vise recurente cu morti

De multe ori, daca aveti vise recurente, inseamna ca nu puteti renunta sau accepta moartea. Acestea sunt emotii reprimate inconstiente care sunt prinse dorind sa fie rezolvate. De obicei, aceste vise se simt similare cu un cosmar, un sentiment de anxietate cu o tema intunecata sau tulburatoare. Mortii apar de obicei ca fiind bolnavi, bolnavi sau dorind ajutor – uneori, in ultima stare in care va amintiti de ei.

Intalniri comune cu mortii in vis

Visarea de a primi cadouri sau obiecte specifice sunt simbolice pentru visator. Ati acceptat ceva ce va ofera. Ar putea fi o metafora pentru a avea un dar? Aceste vise ne aduc atentia asupra ofertei si acceptarii.

A observa zambetul defunctului este un simbol minunat care va face sa stiti ca sunt fericiti si nu mai sufera. Au venit la tine pentru un motiv care sugereaza sa accepti si sa traiesti din restul vietii tale.

Sarutul defunctului iti aduce atentia asupra dragostei si legatura ramane in continuare. Daca iti ofera flori sau vezi flori in visul tau poate fi foarte comun. Florile pot reprezenta timpul scurt pe care il avem pe pamant. Ar putea fi un simbol al mortii si al renasterii.

Daca ti-a placut articolul nostru „Mort in vis: Ce inseamna cand visezi morti”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?