Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii

molii in vis ce inseamna cand visezi molii

Ce insemna cand iti apar molii in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Molii”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Molii sunt prezente extrem de simbolice si foarte puternice atunci cand apar in visele tale. La fel ca fluturii, acestia merg printr-un ciclu de viata cunoscut sub numele de metamorfoza, aceste etape pot fi metaforice implicand o transformare interioara necunoscuta.

Spre deosebire de fluture, aceasta transformare pare sa fie legata de partile mai intunecate si necunoscute ale visatorului. Natura nocturna a moliilor va atrage atentia asupra abilitatilor psihice feminine, latente, umbra; sau parti ale psihicului neexplorate care inca nu au fost descoperite.

Ceea ce face molii in vise extrem de simbolice este faptul ca folosesc mijloace senzoriale suplimentare sau cunostinte instinctuale pentru a-si gasi drumul. Molii actioneaza ca un ghid pentru a-l ajuta pe visator sa gaseasca lumina, de obicei ceea ce a ramas in intuneric pana acum.

Simbolism molii in vis:

 • Abilitati psihice,
 • Intelepciune,
 • Credinta oarba sau atractie fatala,
 • Constientizare si instincte.
 • Lumina si intunericul – yin si yang,
 • Umbra,
 • Feminin, nocturn, inconstient.

Fapte amuzante: stiati ca molii depasesc numarul fluturilor cu un raport de 9 la 1; iar masculii au un miros remarcabil. De fapt, nu toate molii traiesc mult timp, deoarece sunt adesea consumate.

molii in vis ce inseamna cand visezi molii
Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii

Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii

Abilitatea misterioasa a moliilor de a supravietui in intuneric complet ar putea indica „intuitia” sau „cunoasterea interioara”. Aceasta este capacitatea ta de a intelege ceva instinctiv, fara a fi nevoie de rationamente constiente. Ele pot aparea pentru a avea incredere in sentimentele tale intestinale in perioade incerte.

Molia poate reprezenta, de asemenea, abilitati psihice care, candva latente, sunt acum active. Ceva care a fost candva in intuneric (inconstient), incearca acum sa gaseasca lumina (constiinta).

Stiati ca molii sunt cunoscuti pentru auzul lor acut, capabili sa detecteze vibratiile din jurul lor. Ochii de pe aripile de acolo ar putea fi metaforice pentru un „ochi care vede totul” sau „al treilea ochi” care se leaga de frecvente mai inalte.

 • Avand incredere in intestin / ghid / spirit
 • E timpul sa explorezi necunoscutul
 • Transformarea psihica
 • Sunet ultra si vibratii
 • Sensibilitate

Molii in vis: Feminitate si Luna

Visele puternic influentate de puterea lunii. In astrologie, luna este adesea asociata cu corpul emotional, conectand astfel visatorul cu sentimentele si dorintele ascunse. Molia actioneaza ca un magnet care se indreapta spre Luna sugerand emotii inconstiente care se ridica la suprafata.

Alternativ, natura moliei ar putea reprezenta ceva care s-a transformat in interior – iesirea din cocon, trezirea si renasterea. Molia te incurajeaza sa explorezi abilitati adormite care ar putea fi inconstiente in interior.

 • Creativitate
 • Empatie
 • Energia Yin
 • Iubire si romantism
 • Intuitie

Atractia catre lumina (luna) molia va ofera o perspectiva pentru a crea armonie si echilibru in viata voastra. Daca energia feminina divina este distorsionata, molia ar putea parea moarta sau o tema generala negativa asociata cu visul.

Luna este adesea asociata cu mama arhetipala sau zeita mama. O corelatie negativa cu molia din visul tau reflecta secretele ascunse, otrava de moarte, prapastie si lumea mortilor.

S-ar putea sa fi auzit zicala „ca o molie la flacara” pentru a descrie o atractie fatala. O molie moarta ar putea reprezenta credinta ta oarba indreptandu-se in directia gresita.

Alternativ, flacara te poate consuma atat emotional, cat si psihologic pe masura ce cazi in capcana. Molia nu este capabila sa-si croiasca drumul, desi intunericul, pe masura ce simturile sale sunt distorsionate, pe masura ce sunteti prinsi in capcana ei.

Apoi, molia poate fi asociata cu umbra, pur si simplu partea intunecata a personalitatii cuiva. Acestea sunt comportamentele nedorite sau respinse, sentimentele sau impulsurile sunt adesea reprimate sau refuzate impreuna cu persoana respectiva.

Conexiunea cu luna sugereaza ca este posibil sa doriti sa investigati emotiile ascunse. Nerespectarea nevoilor sale, molia va continua sa arda in flacari.

 • Atractie autodistructiva
 • Complex mama
 • Emotii si comportamente inconstiente
 • Depresie
 • Copil imatur
 • Narcisism

Simbolismul visului molii albe si molii negre

O molie neagra conecteaza visatorul la umbra – necunoscut sau inconstient. Aceste vise pot fi atat negative, cat si pozitive, in functie de context si de reactia ta la molie. O molie neagra te incurajeaza sa explorezi echilibrul adecvat intre yin si yang in viata ta.

O molie alba reprezinta energia yin sau trasaturile feminine din interior. Acest lucru se poate aplica atat barbatilor, cat si femeilor. Albul poate reprezenta puritatea si inocenta.

Daca ti-a placut articolul nostru „Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
fes in vis ce inseamna cand visezi fes

Fes in vis: Ce inseamna cand visezi fes

Ce inseamna cand visezi fes? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fes in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Fes in vis: Pentru a visa la un fes Daca vedeti un fez intr-un vis, acesta este un avertisment ca saracia va asteapta. S-ar putea sa […]

de Interpretare vise
avalansa in vis ce inseamna cand visezi avalansa

Avalansa in vis: Ce inseamna cand visezi avalansa

Ce inseamna cand visezi avalansa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “avalansa in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Avalansa in vis: Sa visezi la o avalansa Daca vezi o avalansa intr-un vis, acesta este un avertisment ca pericolul se apropie de tine in viata […]

de Interpretare vise
randunica in vis ce inseamna cand visezi randunica

Randunica in vis: Ce inseamna cand visezi randunica

Ce inseamna cand visezi randunica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “randunica in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Randunica in vis: Sa viseze la randunica zburand Daca vedeti inghitituri care zboara, inseamna ca veti avea o vizita placuta. Exista sansa ca o ruda pe […]

de Interpretare vise
latrat in vis ce inseamna cand visezi latrat

Latrat in vis: Ce inseamna sa visezi latrat

Ce inseamna cand visezi latrat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “latrat in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Cel mai simplu mod de a-ti da seama ce latra de caine simbolizeaza intr-un vis este sa definesti ce emotii evoca cainii in tine in lumea […]

de Interpretare vise
para in vis ce inseamna cand visezi pere

Para in vis: Ce inseamna sa visezi pere

Ce inseamna cand visezi pere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “para in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Daca vedeti pere des sau aveti un loc de munca care are legatura cu plantarea sau culesul perelor, atunci visele despre pere nu ar trebui interpretate. […]

de Interpretare vise
eschimos in vis ce inseamna cand visezi eskimos

Eschimos in vis: Ce inseamna cand visezi eschimos

Ce inseamna cand visezi eschimos ? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “eschimos in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Eschimos in vis: Sa visezi la un eschimos Daca vezi un eschimos intr-un vis, inseamna ca te asteapta schimbari mari. S-ar putea sa trebuiasca sa […]

de Interpretare vise