Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii

molii in vis ce inseamna cand visezi molii

Ce insemna cand iti apar molii in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Molii”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Molii sunt prezente extrem de simbolice si foarte puternice atunci cand apar in visele tale. La fel ca fluturii, acestia merg printr-un ciclu de viata cunoscut sub numele de metamorfoza, aceste etape pot fi metaforice implicand o transformare interioara necunoscuta.

Spre deosebire de fluture, aceasta transformare pare sa fie legata de partile mai intunecate si necunoscute ale visatorului. Natura nocturna a moliilor va atrage atentia asupra abilitatilor psihice feminine, latente, umbra; sau parti ale psihicului neexplorate care inca nu au fost descoperite.

Ceea ce face molii in vise extrem de simbolice este faptul ca folosesc mijloace senzoriale suplimentare sau cunostinte instinctuale pentru a-si gasi drumul. Molii actioneaza ca un ghid pentru a-l ajuta pe visator sa gaseasca lumina, de obicei ceea ce a ramas in intuneric pana acum.

Simbolism molii in vis:

 • Abilitati psihice,
 • Intelepciune,
 • Credinta oarba sau atractie fatala,
 • Constientizare si instincte.
 • Lumina si intunericul – yin si yang,
 • Umbra,
 • Feminin, nocturn, inconstient.

Fapte amuzante: stiati ca molii depasesc numarul fluturilor cu un raport de 9 la 1; iar masculii au un miros remarcabil. De fapt, nu toate molii traiesc mult timp, deoarece sunt adesea consumate.

molii in vis ce inseamna cand visezi molii
Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii

Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii

Abilitatea misterioasa a moliilor de a supravietui in intuneric complet ar putea indica „intuitia” sau „cunoasterea interioara”. Aceasta este capacitatea ta de a intelege ceva instinctiv, fara a fi nevoie de rationamente constiente. Ele pot aparea pentru a avea incredere in sentimentele tale intestinale in perioade incerte.

Molia poate reprezenta, de asemenea, abilitati psihice care, candva latente, sunt acum active. Ceva care a fost candva in intuneric (inconstient), incearca acum sa gaseasca lumina (constiinta).

Stiati ca molii sunt cunoscuti pentru auzul lor acut, capabili sa detecteze vibratiile din jurul lor. Ochii de pe aripile de acolo ar putea fi metaforice pentru un „ochi care vede totul” sau „al treilea ochi” care se leaga de frecvente mai inalte.

 • Avand incredere in intestin / ghid / spirit
 • E timpul sa explorezi necunoscutul
 • Transformarea psihica
 • Sunet ultra si vibratii
 • Sensibilitate

Molii in vis: Feminitate si Luna

Visele puternic influentate de puterea lunii. In astrologie, luna este adesea asociata cu corpul emotional, conectand astfel visatorul cu sentimentele si dorintele ascunse. Molia actioneaza ca un magnet care se indreapta spre Luna sugerand emotii inconstiente care se ridica la suprafata.

Alternativ, natura moliei ar putea reprezenta ceva care s-a transformat in interior – iesirea din cocon, trezirea si renasterea. Molia te incurajeaza sa explorezi abilitati adormite care ar putea fi inconstiente in interior.

 • Creativitate
 • Empatie
 • Energia Yin
 • Iubire si romantism
 • Intuitie

Atractia catre lumina (luna) molia va ofera o perspectiva pentru a crea armonie si echilibru in viata voastra. Daca energia feminina divina este distorsionata, molia ar putea parea moarta sau o tema generala negativa asociata cu visul.

Luna este adesea asociata cu mama arhetipala sau zeita mama. O corelatie negativa cu molia din visul tau reflecta secretele ascunse, otrava de moarte, prapastie si lumea mortilor.

S-ar putea sa fi auzit zicala „ca o molie la flacara” pentru a descrie o atractie fatala. O molie moarta ar putea reprezenta credinta ta oarba indreptandu-se in directia gresita.

Alternativ, flacara te poate consuma atat emotional, cat si psihologic pe masura ce cazi in capcana. Molia nu este capabila sa-si croiasca drumul, desi intunericul, pe masura ce simturile sale sunt distorsionate, pe masura ce sunteti prinsi in capcana ei.

Apoi, molia poate fi asociata cu umbra, pur si simplu partea intunecata a personalitatii cuiva. Acestea sunt comportamentele nedorite sau respinse, sentimentele sau impulsurile sunt adesea reprimate sau refuzate impreuna cu persoana respectiva.

Conexiunea cu luna sugereaza ca este posibil sa doriti sa investigati emotiile ascunse. Nerespectarea nevoilor sale, molia va continua sa arda in flacari.

 • Atractie autodistructiva
 • Complex mama
 • Emotii si comportamente inconstiente
 • Depresie
 • Copil imatur
 • Narcisism

Simbolismul visului molii albe si molii negre

O molie neagra conecteaza visatorul la umbra – necunoscut sau inconstient. Aceste vise pot fi atat negative, cat si pozitive, in functie de context si de reactia ta la molie. O molie neagra te incurajeaza sa explorezi echilibrul adecvat intre yin si yang in viata ta.

O molie alba reprezinta energia yin sau trasaturile feminine din interior. Acest lucru se poate aplica atat barbatilor, cat si femeilor. Albul poate reprezenta puritatea si inocenta.

Daca ti-a placut articolul nostru „Molii in vis: Ce inseamna cand visezi molii”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?