Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Marea in vis: Ce inseamna cand visezi marea

marea in vis ce inseamna cand visezi marea

Ce insemna cand iti apare marea in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Marea”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Visarea la mare poate fi un vis destul de comun, dar foarte simbolic, care ne atrage atentia asupra partii inconstiente a visatorului. Ori de cate ori apa iese in visele noastre ne reflecta emotiile; care in acest caz este necunoscut. In functie de context si de ce simboluri care apar in visul tau pot modifica semnificatia. Natura enigmatica a marii poate sugera fie o conotatie pozitiva, fie negativa, atasata acesteia.

Multi oameni confunda termenii „ocean” si „mare” interschimbabil atunci cand vorbesc despre ocean, totusi exista o diferenta intre cei doi termeni atunci cand vorbim de geografie (studiul suprafetei Pamantului). Marile sunt de obicei mai mici si mai putin adanci decat oceanele si partial inchise de uscat. Cand vine vorba de vise, aceste detalii minore sunt indicii despre cum putem decoda visul.

Constientul se intalneste cu subconstientul

Odata ce incepeti sa va inregistrati visele intr-un jurnal, veti observa ca multe simboluri apar ca joc de cuvinte, parabole si metafore. Visul marii ar putea sugera ca ar trebui sa „vedeti” ceva ce treceti cu vederea? S-ar putea chiar sa observati cand intrati in zone subterane sau in adancurile vaste ale marii, aveti de-a face cu partea inconstienta din voi.

Terenul sau tarmul actioneaza ca constiinta ta, starea de a fi constient si de a raspunde la mediul inconjurator. In departarea neexplorata departe se afla inconstienta; zonele nestiute sau neexplorate ale mintii.

Inconstientul ne poate influenta comportamentul si experientele, chiar daca este posibil sa nu fiti constienti de aceste modele ascunse. Marea poate fi reflectata ca amintiri uitate, experiente din trecut, dorinte reprimate si instincte. Orice se intampla in mare va poate oferi un indiciu la ceea ce ar putea fi eludat.

Starea ta de spirit

Veti observa, de asemenea, culoarea, miscarea, valurile sau doar vizionarea reflecta mintea, corpul si sufletul. De obicei, visele de mare constau in faptul ca apa este calma si albastra limpede; si alteori a reprezentat-o ​​ca intunecata, aspra si turbulenta. Ceea ce are loc in prezent in viata ta imita ceea ce s-ar putea intampla in apa. Cu cat mai mult control si dispozitie generala a visului reflecta autocontrolul. Setarile incontrolabile doneaza adesea unei incapacitati de a controla comportamentul sau cel al altora.

  • Linistit sau framantat
  • Clar sau neclar
  • Dur sau calm
  • Blocat sau navigat

Marea in vis: Ce inseamna cand visezi Marea

Inot in mare: Ati explorat mai jos sau doar la suprafata? Aceste vise va permit sa stiti cat de mult control si intelegere ati putea avea asupra emotiilor voastre. Evenimentele care se intampla, locatia si oamenii pe care ii sunteti indicii care va ajuta sa indicati mesajul din spatele visului.

Valuri de mare: De multe ori veti observa valuri de mare, desi contextul se poate schimba daca sunteti aproape de tarm; sau in mijlocul oceanului. Daca a existat pericolul prezent, sugereaza ca veti experimenta vremuri tulburi inainte. Daca le observati de pe tarm, s-ar putea sa va sugerati ca acum observati sau nu sunteti gata sa va explorati propriile emotii.

Marea agitata: Uneori suntem in mijlocul marii, fie inotand, fie pe o barca. Daca marea este agitata, va indreapta atentia asupra unei situatii actuale cu care ati putea avea de-a face.

Inecandu-te la mare: aceste vise sugereaza ca nu esti capabil sa gestionezi sau sa ramai pe linia de plutire a emotiilor tale. Va exista un eveniment care ar putea declansa aceasta acumulare sau, eventual, doar paiul, rupe camilele inapoi.

Plaja si mare: De obicei, veti observa sa stati la plaja observand marea. Ar putea acest vis sa sugereze o vacanta de mult timp? Ar putea sugera necesitatea de a explora partile profunde ale mintii tale?

Cresterea apei: daca apa creste in visul tau, prefigureaza emotiile si starile de spirit in crestere. Ceva din viata ta se poate transforma rapid in ceva mai periculos. Cum actionezi si ce evenimente se desfasoara determina modul in care vei iesi din aceasta situatie.

Daca ti-a placut articolul nostru „Marea in vis: Ce inseamna cand visezi marea”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?