Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Mama moarta in vis: Ce inseamna cand visezi mama moarta

mama moarta in vis ce inseamna cand visezi mama moarta

Ce insemna cand visezi mama moarta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Mama moarta in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Tocmai cand credeai ca visele sunt destul de bizare, incearca sa-i pui in amestec pe mama ta decedata.

Mii de oameni pe luna cauta pe web pentru a afla de ce mama lor decedata le-a facut o vizita in visele lor. Ar putea fi asta doar o nascocire a imaginatiei tale despre ceva care contine un sens mai profund?

In mod ciudat, toate aceste intalniri comune par sa aiba ceva asemanator izbitor cu ele – cunoscute ca-ti striga numele, ca-i privesc zambind si chiar se afla intr-o cearta aprinsa. Nu poate fi doar o intamplare…

In plus, atunci cand mama noastra moarta apare in aceste vise, acestea tind sa fie extrem de vii si detaliate, ca si cum ai fi luat de fapt contact. Deci, de unde stii cu adevarat daca mama ta moarta te-a contactat in visele tale? Ei bine, se pare ca are niste semne de coada…

Mama moarta in vis: Ce inseamna cand visezi mama moarta

Inainte de a sari in sens, mai intai trebuie sa intelegem ce ar putea reprezenta o „mama” intr-un vis. O mama este un simbol al sacrificiului, al iubirii neconditionate, al ingrijirii, al afectiunii si al hranirii – tema se modifica pe baza relatiei tale trecute cu ea.

Alternativ, daca adapostiti emotii reprimate, sentimente sau furie retinuta din trecut , s-ar putea sa apara intr-o lumina negativa. In esenta, o relatie sanatoasa se orienteaza mai mult catre un contact real de dincolo de mormant, in timp ce o relatie saraca sau nesanatoasa te-ar putea face sa examinezi reconstructia trecutului tau.

Deci, cum poti face diferenta?

Ce inseamna cand visezi mama moarta in vis : Certandu-ma in vis cu mama mea moarta

Credeti sau nu, unul dintre cele mai comune vise care se invarte in jurul mamei tale moarte este un argument. De ce ar fi asta? Ei bine, se dovedeste ca parintii buni nu inseamna neaparat un bun parinte. Poate ca mama ta a fost o persoana toxica sau poate nu ti-a oferit dragostea si sprijinul de care aveai cu adevarat nevoie si inca te doare pana in ziua de azi. Vezi articolul cum sa vezi o mama toxica in visele tale.

Visele au tendinta de a trage emotii inconstiente sau de a reprima amintirile trecute intr-un mod metaforic simbolic. Certarile cu mama ta ar putea sugera ca aceste emotii inca persista in interior si trebuie rezolvate. Ea iese la suprafata atunci cand relatiile si sentimentele tale personale sunt afectate in viata ta de plimbare. Cu toate acestea, daca imiti obiceiurile ei proaste, „certarile” ar putea fi o proiectie inconstienta – sa-i vezi comportamentele in tine.

Ce inseamna cand visezi mama moarta in vis: Visand ca moare din nou

De ce ai vrea sa retraiesti din nou aceasta experienta oribila? O posibilitate ar putea fi faptul ca aceste emotii si sentimente inca rezoneaza adanc in inima ta. S-ar putea sa intampinati dificultati in procesarea a ceea ce ati experimentat sau ati avea probleme in a accepta modul in care a murit.

A-ti vedea mama bolnava trecand prin acest proces dureros nu este doar o experienta oribila, ci ceva provoaca o multime de traume psihologice reprimate. Visul tau vrea sa retraiesti aceasta experienta dintr-un motiv anume. De ce? Ar putea fi faptul ca trebuie sa renunti si sa accepti ca ea a plecat? Ai putea fi suparat? Crezi ca ai fi putut ajuta mai mult?

Ce inseamna cand visezi mama moarta in vis : luarea contactului

Deci, de unde stii ca de fapt ai luat contact? Mai mult ca sigur, mama ta moarta ar aparea in visele tale fie zambind, oferindu-ti cadouri sau bani , fie poate te-a sunat la telefon.

Telefoanele si cadourile par a fi metode de comunicare simbol foarte comune pe care mamele moarte le folosesc pentru a trimite mesaje. Poate fi modul lor de a va saluta sau inca se uita de sus la tine.

Daca visezi ca mama ta plange, s-ar putea sa fie legat de dezamagire sau s-ar putea sa faci ceva care ar putea sa o enerveze. Ar fi greu de spus daca acesta a fost un contact real, doar reflectand ceea ce se intampla cu tine in acest moment va determina.

Daca ti-a placut articolul nostru „Mama moarta in vis: Ce inseamna cand visezi mama moarta”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?