Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Luna in vis: Ce inseamna cand visezi Luna

luna in vis ce inseamna cand visezi luna

Ce insemna cand iti apare luna in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Luna”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Cand luna s-a luminat in visele tale, aduce un mesaj foarte puternic de energie divina interioara. Forta gravitationala a lunilor va ghideaza inconstient spre eternitate, reinnoire, feminin sau partea intunecata a naturii insasi.

Ciclurile lunilor sunt metafore simbolice puternice legate de atractiile emotionale care va apartin si celorlalti din jurul vostru. Natura misterioasa ii permite visatorului sa le exploreze intuitia, talentele creative ascunse si constiinta superioara.

Inca de la inceputul timpului, oamenii au fost fascinati de luna si au jucat un rol esential in astrologie, mitologie, religie si filme. Luna reflecta o forta inconstienta catre feminin – Zeita Mama te indruma spre un nou ciclu de viata.

Exista o forta magnetica inconstienta care te trage spre ceva ce trebuie recunoscut. Asocierile negative care implica luna in visul tau s-ar putea conecta la tulburari emotionale care se leaga de mama ta.

Simbolism luna in vis:

  • Psihic
  • Spiritualitate
  • Umbra
  • Energia Yin
  • Fantezie
  • Creativ
  • Renastere
  • Dragoste / romantism
  • Unirea inconstientului si a constiintei

Luna in vis: Ciclul vietii

Simbolul lunii este adesea enigmatic. Ea vrea sa intelegi adevarata ta natura pentru a deveni intreg. Conexiunea sa stransa Soarele (masculin), apa (emotia) sugereaza schimbari constiente majore care apar. De fapt, aceste cicluri pot include schimbari menstruale, constiente, stari emotionale si umane.

Luna noua poate fi interpretata ca o copilarie, semiluna simbolica a tineretii si adolescentei, iar luna plina reflecta maturitatea, finalizarea sau sarcina. Luna de avertizare, cantitatea de lumina scade (sau zona intunecata creste) produce sfarsitul unei faze.

Ciclurile menstruale ale femeilor ar putea fi asociate cu ciclul lunar – ambele au o durata de 28 de zile.

Luna in vis: schimbari emotionale

In astrologie, luna este asociata cu corpul emotional, oferindu-ne dispozitie, fericire si implinire. Luna si emotiile au jucat un rol imens in superstitie, pe care multi inca o cred ca afecteaza emotiile si comportamentele oamenilor.

Deoarece corpurile noastre sunt alcatuite in mare parte din apa, luna din visul nostru devine un simbol puternic al ceva care ne atrage energia spre sursa. Similar cu valul care este tras si impins, luna este responsabila de aceste schimbari emotionale in viata noastra.

Visele lunii pot simboliza atractia magnetica care aduce emotiile la suprafata. Acestea sunt emotii inconstiente (feminine) care trebuie acceptate in sine.

Ca si simbolul yin si yang, trebuie sa existe un echilibru de energie pentru a trai in armonie. Luna plina ar putea implica schimbari de comportament, stare de spirit si oboseala.

Luna: Zeita Mama

Luna este omologul feminin (feminin) al soarelui (masculin) – se refera la natura androgina a psihicului. In religia si mitul roman antic, Luna sau in mitologia greaca Selene; este personificarea divina a Lunii.

Odata ce puterile ei sunt trezite, devin constiente pentru visator; va exista o crestere a creativitatii, a intuitiei si a puterii psihice. Aceste ganduri, sentimente si emotii se manifesta inconstient pe parcursul noptii – de aici fiind asociate cu luna.

Din punct de vedere psihologic, luna ar putea implica femeia interioara a barbatului sau anima – femela din mascul. Daca relatia este distorsionata sau indepartata, contextul visului ar putea fi un cadru de cosmar.

Fara nicio legatura cu latura sa feminina, se va simti deprimat, plictisitor si nevrotic. Cu toate acestea, un barbat constient de relatie devine plin de viata, pe masura ce lumineaza ca soarele de pe luna.

In termeni astrologici, luna simbolizeaza sinele interior, emotiile, securitatea si inconstientul. Este o oglinda a adevaratului eu, reprezentat de Soare. Ofera protectie in timp ce se invarte in jurul soarelui, oferindu-va lumina.

Sensul biblic al lunii

In textul crestin apare Fecioara Maria inscenata pe luna lunara sau secera. Luna a fost intotdeauna reprezentata ca simbol al Mariei, deoarece ea ofera si reflecta lumina soarelui (Hristos). Un simbol biblic al fertilitatii, renasterii si epifaniilor divine.

Sensul biblic al lunii din visul nostru explica faptul ca luna a fost creata pentru a da lumina Pamantului. In visul tau, acest lucru ar putea sugera o legatura mai stransa cu Dumnezeu, deoarece El este mai aproape de tine in vremurile intunecate.

Vise comune: Ce inseamna cand visezi luna

Semnificatia visului lunii pline

Visarea unei luni pline ar putea conecta visatorul la schimbari, iluminare (vezi cercul complet) sau schimbari emotionale. Aceste vise ar putea sugera aspectul ascuns si misterios al tau. Atragandu-va atentia asupra atributelor feminine, creativitatii si energiei psihice.

Doua luni pline Intelesul visului

Forta gravitationala a doua lucruri din viata ta s-ar putea sa te faca sa te schimbi. Va poate sugera ca schimbati starea de spirit? Conecteaza visatorul la armonie, echilibru, consideratie si dragoste.

Trei luni intelesul visului

Trei ca simbol reprezinta triada, un numar intreg cu inceput, mijloc si sfarsit. Eventual se incheie in faza, moarte si renastere sau finalizare.

Semnificatie a viselor lunilor multiple

Observarea a patru sau cinci luni in visele tale conecteaza visatorul la feminin. S-ar putea sa apara o atractie sau o schimbare majora. In functie de context, persoanele in care va aflati si locatia va pot oferi un indiciu cu privire la scopul sau.

Luna de sange

Sangele din vise este adesea sinonim cu pasiunea, sangele vietii, focul sau furia. O „luna de sange” se intampla atunci cand luna Pamantului se afla intr-o eclipsa totala de luna. Acest vis ar putea dori sa explorati latura necunoscuta, intunecata sau umbra – emotii inconstiente reprimate. Acest lucru ar putea atrage, de asemenea, atentia visatorilor asupra inceputurilor, sfarsiturilor sau deconectarii spirituale.

Daca ti-a placut articolul nostru „Luna in vis: Ce inseamna cand visezi luna”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?