Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Cutremur in vis: Ce inseamna cand visezi cutremur

cutremur in vis ce inseamna cand visezi cutremur

Ce insemna cand visezi cutremur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Cutremur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Visele cutremurelor sunt extrem de vii, ceea ce se stie ca inseamna o scuturare personala, o schimbare majora sau un fel de instabilitate in viata. Miscarea necontrolata sub suprafata implica faptul ca pamantul visator si stabilitatea vor fi provocate in viata lor de mers.

Orice fel de vis de dezastru natural se refera adesea la emotii sau evenimente asupra carora avem putin sau deloc control in viata. Fiind oameni nu suntem imuni la aceste scuturari imprevizibile sau aleatorii care par sa ne perturbe emotional, financiar sau fizic. Desi s-ar putea sa nu fie cazul tuturor!

Cand aveti de-a face cu ceva de sub picioare, suntem deseori incurajati sa exploram partea inconstienta a visatorului. Din pacate, aceasta calatorie nu vine cu nicio directie sau Google Maps pentru a va indica problema – desi visele dvs. va vor oferi cantitatea potrivita de indicii!

Cutremur in vis: Ce inseamna cand visezi cutremur

Cutremurele din vise par sa imite o experienta din trecut, reflectand eventual momentul prezent, sau acesta este un vis care prefigureaza un eveniment care va veni in viitor. Deci, de unde stii?

Cand aveti de-a face cu vise recurente, vise de cutremur indica adesea ceva ce s-a intamplat in trecutul dvs., care nu este pe deplin inteles. Aceste sentimente si emotii raman inca inconstiente pe masura ce puterea sa iese la iveala in alte moduri.

Tensiunea de mai jos ar putea implica furie sau represiune care iese la suprafata (constienta). In esenta, visul va sugereaza sa examinati in profunzime aceste sentimente si emotii care inca va afecteaza pana in momentul prezent.

Cutremurele care reprezinta momentul prezent pentru un eveniment coplesitor sugereaza ca veti pierde terenul in vreun aspect din viata voastra. Dar la ce se refera exact cutremurul?

 • relatii sau munca
 • schimbare constienta pozitiva sau negativa
 • viata de familie sau prietenii
 • schimbare inconstienta
 • schimbare brusca
 • sanatate sau finante
 • structura personala
 • atitudini, comportamente sau indemnuri

Cutremur in vis: Cum ai reactionat?

Emotiile exprimate reflecta modul in care veti reactiona la acest eveniment brusc. In majoritatea viselor, subiectilor le place sa fuga sau sa se ascunda de cutremur. Simbolul devine metaforic, ceea ce inseamna ca fie ignori, fie nu te confrunti cu radacina problemei din viata ta – te vei ascunde de frica.

Uneori ai putea fi socat sau surprins de cutremurul din visul tau. In acest caz, evenimentul brusc te va zgudui intr-un mod bun, ar putea fi periculos, dar te emotioneaza.

Cu totii traim evenimente rele in viata noastra, felul in care ne descurcam ne face sa devenim mai repede. Temerile sau emotiile exprimate in visul tau sunt indicii care te aduc mai aproape de a intelege cine esti.

 • lipsa de incredere
 • frica si anxietate
 • vulnerabil
 • socat, suparat sau frustrat
 • incantat sau entuziasmat

Cutremur in vis: cladiri si case

Un alt indiciu este daca cutremurul din visul tau iti distruge sau iti scutura casa sau cladirile. Casele reprezinta mintea / psihicul visatorului care indica de unde provine scuturarea – miscarea inconstienta va provoca o perturbare constienta care ar putea sa nu fie inteleasa.

Motivul pentru care cladirile se prabusesc atat de frecvent in visele noastre, deoarece reprezinta o structura metaforica pe care am construit-o. Acest lucru poate fi orice, de la idei, proiecte, securitate, comportamente sau idealuri.

Cutremur in vis: semnificatie spirituala

In ciuda sentimentului infricosator exprimat in visele noastre, nu toate visele de cutremur sugereaza ca veti experimenta un dezastru major de viata. Uneori trebuie sa experimentam o schimbare majora pentru a ajunge acolo unde trebuie cu adevarat sa mergem. Obiectivul principal al cutremurelor este de a scoate la suprafata ceva care a fost ignorat de prea mult timp.

Inconstientul este o regiune a psihicului care contine amintiri din trecut, conflicte emotionale, indemnuri, dorinte neimplinite si impulsuri reprimate care nu sunt constiente pentru persoana respectiva. Visele noastre tind sa traga in sus ceea ce ar putea fi ignorat sau reprimat cu noi pentru ca noi sa le recunoastem. Rezistenta sau ignorarea acestor sentimente duce la o acumulare; similar cu modul in care este reprezentat un cutremur in visul tau.

Cutremurele lucide din vise pot fi, de asemenea, un simbol pozitiv care reflecta o schimbare sau miscare majora in viata ta. Acestea pot fi schimbari personale care au nevoie de vechiul pentru a distruge pentru ca noul sa se reconstruiasca, acest lucru este adesea necunoscut visatorului in acest moment.

Pe de alta parte, cutremurele pot fi rezultatul unei acumulari din cauza represiunii din trecut. Sa spunem, de exemplu: furia asupra mamei sau tatalui, amintirile din trecut ale abuzului din copilarie si ura fata de un membru al familiei pot fi reprimate in inconstient . Incapacitatea de a continua sa avansezi fiind „tu vechi” va necesita o cantitate masiva de forta inconstienta pentru a te determina sa te schimbi. Puterea sau miscarea de mai jos va semnifica cat de adanc este reprimata; si cat de mult trebuie sa iasa.

Exista o linie fina care distinge daca cutremurul reprezinta o forta exterioara care este in afara controlului dvs. sau legata de inconstient. De multe ori visul tau iti va oferi mici indicii precum casa ta care simbolizeaza mintea ta.

Daca ti-a placut articolul nostru „Cutremur in vis: Ce inseamna cand visezi cutremur”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?