Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Copac in vis: Ce inseamna cand visezi copac

copac in vis ce inseamna cand visezi copac

Ce insemna cand visezi copac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Copac in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Unul dintre darurile cele mai pretioase ale naturii a aparut in visul tau, aducandu-ti stabilitate, spiritualitate, intelepciune si viata vesnica. Ceea ce face arborele atat de simbolic in visul nostru este faptul ca acesta devine o oglinda a adevaratului nostru eu, modelat de trecutul sau si de ceea ce urmeaza sa creasca in viitor.

Copacii apar in anumite etape din viata noastra, deoarece face parte din ceea ce suntem. Copacii sunt metafore perfecte despre cat de puternici suntem in viata, cum trecem, crestem sau inflorim – legatura dintre cer si pamant.

Copac in vis: Ce inseamna cand visezi copac

In functie de context, semnificatia arborelui se modifica indiferent daca urcati , taiati, cadeti, dezradacinati sau chiar daca ati observat ca un copac arde. Mai mult, tipul specific de copac te poate ghida chiar si catre calatoria interioara a iluminarii.

Simbolismul visului copacului:

  • Protectie
  • Echilibru
  • Putere
  • Hrana
  • Transformare
  • Inviere
  • Unire feminina si masculina
  • Spirit (respiratie / aer)
  • Fertilitate

Copac in vis: Intelesul spiritual

Arborele este un simbol stravechi al vietii, deoarece radacinile sunt bine impamantate in sol si ramurile ajung la ceruri. Datand inca din Egiptul antic, pinul poate fi legat direct de constiinta vesela pineala sau de constiinta superioara.

Visarea unui copac ar putea sugera sa fie impamantat spiritual, precum si conectarea la ceruri de la coroana / chakra. Poate acest vis sa fie o refectie a hranei spirituale sau o lipsa de acolo.

Dualitatea arborelui arata ca sinele nostru este androgin; masculinul si femininul trebuie sa lucreze in armonie pentru a deveni complet. Inflorirea frunzelor sale, pe masura ce ramurile ies in brate, imbratisand soarele, se conecteaza la feminin. Duritatea din radacini si scoarta reprezinta masculinul.

Arborele Bodhi sau Fig Tree (arbore de trezire) este sinonim cu iluminarea lui Buddha. Buddha a meditat fara sa se miste de la locul sau timp de sapte saptamani sub Bodhi. Pe masura ce meditati acolo, energia este impamantata ca radacinile copacului, deoarece acestea sunt deschise spre universul de deasupra.

Carl Jung a citat faimosul „ niciun copac, se spune, nu poate creste pana la cer daca radacinile sale nu ajung pana in iad ”, afirmand ca cineva ar trebui sa-si cunoasca raul (umbra), pentru a fi cu adevarat bun.

Copac in vis: Vise comune

Copac care care

Visele de copaci care cad ca va atrag atentia asupra a ceea ce a fost odinioara adapost puternic, ferm si prevazut, a disparut acum. Locatia si cine se putea afla in jurul tau sunt indicii pentru a decoda acest vis. Cum a cazut copacul? Ar putea fi legat de religie, familie sau relatii?

Urcand un copac in vis

Copacii care se catara sunt prezente foarte frecvente si pozitive. Aceste vise sunt metaforice legate de intregul vostru sine. Esti ferm impamantat si protejat. Ca si cand ai fi renascut din nou un copil, abilitatea de a explora aspecte ale tale in care s-a oprit odata. Legatura dintre cer si pamant, impamantare si coroana.

Ramura de copac in vis

Ar putea fi acest lucru legat de viata ta de familie? O ramura se extinde; posibil metaforic ceva care a fost odata la indemana.

Copac care cade pe casa in vis

Visele unui copac care cade pe o casa in vis se conecteaza la psihicul sau mintea visatorului. Ceva care a fost odata stabil sau care a crescut cu tine inca din copilarie s-a dezradacinat sau s-a prabusit. Ceea ce v-ar fi putut baza sau echivalat cu echilibrul ( energiile yin yang ) a fost denaturat.

Copac taiat in vis

Un indiciu este oferit in functie de cine taie copacul in visul tau. Ceva care odata a inflorit cu potential de crestere a fost taiat.

Copac in vis: Tipuri de vise cu copaci

Arborele de ardei: Un simbol al condimentului, focului si al entuziasmului care va intra in curand in viata ta.

Struguri: Acestea sunt vise foarte pozitive care doneaza bogatiei si abundentei. Conectandu-va la spirit / credinta ca in curand veti beneficia de recompense.

De pomi fructiferi: fructe pe care le vedeti vor fi simbolic pentru tine. Odata ce intelegeti semnificatia fructului, il veti reflecta asupra abundentei care va vine.

Teiul: De multe ori, acesti citristi se refera la dragoste si inima. Ceva care este pazit cu spini pentru a-l proteja are bogatie in apropiere. Aceste vise ar putea fi legate de transformare.

Arborele plantan: Acest arbore tropical este considerat o planta oferitoare, deoarece simbolizeaza atat abundenta, bogatia, cat si fertilitatea.

Pin: Aceste vise pot reprezenta Craciunul, eternitatea, prosperitatea si iluminarea ca fiind legate direct de pinecone . De asemenea, conecteaza visatorul cu intelepciunea si longevitatea legate de al treilea ochi (psihic). Conul de pin are o forma similara cu cea a glandei penale, care are responsabilitatea de a accesa dimensiuni superioare.

Daca ti-a placut articolul nostru „Copac in vis: Ce inseamna cand visezi copac”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
fes in vis ce inseamna cand visezi fes

Fes in vis: Ce inseamna cand visezi fes

Ce inseamna cand visezi fes? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fes in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Fes in vis: Pentru a visa la un fes Daca vedeti un fez intr-un vis, acesta este un avertisment ca saracia va asteapta. S-ar putea sa […]

de Interpretare vise
avalansa in vis ce inseamna cand visezi avalansa

Avalansa in vis: Ce inseamna cand visezi avalansa

Ce inseamna cand visezi avalansa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “avalansa in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Avalansa in vis: Sa visezi la o avalansa Daca vezi o avalansa intr-un vis, acesta este un avertisment ca pericolul se apropie de tine in viata […]

de Interpretare vise
randunica in vis ce inseamna cand visezi randunica

Randunica in vis: Ce inseamna cand visezi randunica

Ce inseamna cand visezi randunica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “randunica in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Randunica in vis: Sa viseze la randunica zburand Daca vedeti inghitituri care zboara, inseamna ca veti avea o vizita placuta. Exista sansa ca o ruda pe […]

de Interpretare vise
latrat in vis ce inseamna cand visezi latrat

Latrat in vis: Ce inseamna sa visezi latrat

Ce inseamna cand visezi latrat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “latrat in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Cel mai simplu mod de a-ti da seama ce latra de caine simbolizeaza intr-un vis este sa definesti ce emotii evoca cainii in tine in lumea […]

de Interpretare vise
para in vis ce inseamna cand visezi pere

Para in vis: Ce inseamna sa visezi pere

Ce inseamna cand visezi pere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “para in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Daca vedeti pere des sau aveti un loc de munca care are legatura cu plantarea sau culesul perelor, atunci visele despre pere nu ar trebui interpretate. […]

de Interpretare vise
eschimos in vis ce inseamna cand visezi eskimos

Eschimos in vis: Ce inseamna cand visezi eschimos

Ce inseamna cand visezi eschimos ? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “eschimos in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Eschimos in vis: Sa visezi la un eschimos Daca vezi un eschimos intr-un vis, inseamna ca te asteapta schimbari mari. S-ar putea sa trebuiasca sa […]

de Interpretare vise