Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Cimitir in vis: Ce inseamna cand visezi cimitir

cimitir in vis ce inseamna cand visezi cimitir

Ce insemna cand visezi cimitir? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Cimitir in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In cultura populara, multe povesti infricosatoare de Halloween, romane infricosatoare si filme de groaza sunt plasate in cimitire. Cu toate acestea, ele detin elemente ale peisajelor noastre, locuiesc de obicei in mijlocul oraselor si oraselor noastre mari. Ele ofera o perspectiva asupra trecutului nostru si dezvaluie istoria despre cum au trait si au murit stramosii nostri. Deci de ce visezi la un cimitir sau la un cimitir?

Un cimitir sau un cimitir este un loc in care ramasitele oamenilor morti sunt ingropate sau ingropate in alt mod. Cimitirele sunt vise foarte simbolice care nu au nimic de-a face cu moartea ta, de fapt, natura lor metaforica se refera la lucruri din viata ta care sunt ingropate sau uitate de mult.

In esenta, cimitirul reprezinta fie ca te intorci in trecut pentru a dezgropa ceva, fie inceputul unei transformari interioare.

Cimitir in vis: Ce inseamna cand visezi cimitir

De multe ori simbolul „cimitirului” se refera la sentimentele din trecut, relatiile anterioare, ideile sau traditiile pe care le echivalam cu moartea sau ingroparea.

Visele din cimitir pot fi oarecum enigmatice, deoarece reflecta ceea ce se intampla cu tine personal in acest moment. Simbolurile continute in vis va ajuta sa descifrati daca visul are legatura cu transformarea personala; sau posibila trauma trecuta care este revizuita. Locatia, starea de spirit si cu cine esti sunt indicii atunci cand vine vorba de a pune cap la cap piesele din vis.

Trecutul nostru ne modeleaza ceea ce suntem astazi, avem tendinta sa „uitam” aceste experiente incomode si sa le ingropam sub noi pentru protectie. Odata ce aceasta matrita a fost creata, sentimentul devine stocat in partea inconstienta a mintii noastre. Ar putea fi nevoie sa reflectam asupra a ceea ce sa stabilit in trecut? A declansat ceva experiente trecute care te-au facut sa o retraiesti?

  • Experiente neplacute
  • Amintiri din copilarie
  • Temeri de moarte
  • O nevoie de odihna (impamantare)
  • Emotii reprimate
  • Ascunde ceva
  • Furie sau depresie

Vise de cimitir: moarte si renastere

Multi oameni viseaza ca propria moarte ii sperie de obicei. Dupa moarte are loc o renastere – o transformare personala, deoarece vechiul tu este acum mort. Cand anumite simboluri apar in visele noastre, ele sugereaza un lucru, dar inseamna altul.

Un cimitir ar putea fi locul in care te informeaza despre moartea vechilor tale moduri, obiceiurile sau gandurile nu mai fac parte din ceea ce esti.

Moartea ne serveste un scop in visele noastre, aratandu-ne ca schimbarea se indreapta spre noi. Ati ajuns la intelegere si ati acceptat aceasta schimbare, deoarece este doar o chestiune de timp inainte de inceperea procesului. Revenirea la viata din moarte – simbolul renasterii personale.

  • Crestere spirituala
  • Transformare fizica sau mentala
  • Modele de gandire negative
  • Maturitate
  • Acceptare
  • Moartea egoului
  • Integrarea in umbra

Ti-e frica de moarte?

Uneori trecem cu vederea inevitabilul in viata. Din pacate, nu putem trai pentru totdeauna si acel gand despre moarte ar putea fi viu si bine in spatele mintii tale. Unii au vise cu sicrie si cimitire care exprima cum se simt in mod inconstient. Aceste vise ar putea sugera temerile de a trai cu adevarat, nu de a muri efectiv.

Vise comune despre cimitir/moarte

  • Vizitarea unui mormant
  • Sicriu deschis in cimitir
  • Mergand printr-un cimitir
  • Visand la propria ta piatra funerara
  • In vizita la o ruda decedata la un mormant
  • Numele pe piatra funerara

Interpretari comune viselor de cimitir

Cimitirele sunt locuri in care locuiesc fantomele si spiritele. Daca observi fantome, asta iti aduce atentia catre lucrurile care ne bantuie in viata noastra. Fantomele actioneaza ca o metafora care sugereaza ceea ce te bantuie atat de mult timp.

Observarea numelui tau pe o piatra funerara este de fapt un simbol de vis pozitiv, care te face sa stii ca a avut loc o transformare. Se pare ca esti bine constient de aceasta noua fiinta.

Daca observati zombi care ies din mormant, sugereaza lucruri care, acolo unde sunt ingropate, reapar la suprafata.

Daca visezi sa fii ingropat de viu, ar putea fi legat de situatii claustrofobe din viata ta care te impiedica sa progresezi.

Daca ti-a placut articolul nostru „Cimitir in vis: Ce inseamna cand visezi cimitir”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
fes in vis ce inseamna cand visezi fes

Fes in vis: Ce inseamna cand visezi fes

Ce inseamna cand visezi fes? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fes in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Fes in vis: Pentru a visa la un fes Daca vedeti un fez intr-un vis, acesta este un avertisment ca saracia va asteapta. S-ar putea sa […]

de Interpretare vise
avalansa in vis ce inseamna cand visezi avalansa

Avalansa in vis: Ce inseamna cand visezi avalansa

Ce inseamna cand visezi avalansa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “avalansa in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Avalansa in vis: Sa visezi la o avalansa Daca vezi o avalansa intr-un vis, acesta este un avertisment ca pericolul se apropie de tine in viata […]

de Interpretare vise
randunica in vis ce inseamna cand visezi randunica

Randunica in vis: Ce inseamna cand visezi randunica

Ce inseamna cand visezi randunica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “randunica in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Randunica in vis: Sa viseze la randunica zburand Daca vedeti inghitituri care zboara, inseamna ca veti avea o vizita placuta. Exista sansa ca o ruda pe […]

de Interpretare vise
latrat in vis ce inseamna cand visezi latrat

Latrat in vis: Ce inseamna sa visezi latrat

Ce inseamna cand visezi latrat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “latrat in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Cel mai simplu mod de a-ti da seama ce latra de caine simbolizeaza intr-un vis este sa definesti ce emotii evoca cainii in tine in lumea […]

de Interpretare vise
para in vis ce inseamna cand visezi pere

Para in vis: Ce inseamna sa visezi pere

Ce inseamna cand visezi pere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “para in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Daca vedeti pere des sau aveti un loc de munca care are legatura cu plantarea sau culesul perelor, atunci visele despre pere nu ar trebui interpretate. […]

de Interpretare vise
eschimos in vis ce inseamna cand visezi eskimos

Eschimos in vis: Ce inseamna cand visezi eschimos

Ce inseamna cand visezi eschimos ? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “eschimos in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Eschimos in vis: Sa visezi la un eschimos Daca vezi un eschimos intr-un vis, inseamna ca te asteapta schimbari mari. S-ar putea sa trebuiasca sa […]

de Interpretare vise