Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Broaste in vis: Ce inseamna cand visezi broaste

broaste in vis ce inseamna cand visezi broaste

Ce insemna cand visezi broaste? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Broaste in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Similar cu fluturele, broasca este considerata extrem de simbolica in visele noastre care ne aduc noroc, inviere, reinnoire si transformare. Aceste schimbari sau schimbari aleatorii din viata noastra tind sa sara de nicaieri de unde apare broasca in visele noastre.

Ceea ce face broasca atat de speciala este capacitatea sa de a se transforma dintr-un mormoloc in apa la o broasca pe uscat. Broastele trec printr-un proces de metamorfoza in patru etape, posibil aluzie la etapele vietii tale in acest moment. Mormolocul, cum ar fi omida, nu are nicio idee despre ce va deveni, acesta este un alt indiciu ca ceea ce mergeti ar putea fi inconstient. Broastele au , de asemenea , o capacitate unica de a trai in teren si apa – facand aluzie la partea emotionala a visatorului.

Desi ori de cate ori o broasca te ataca in visul tau, deseori reprezinta indemnuri inconstiente, sentimente care ne resping sau se raporteaza la partea umbra a visatorului.

Broaste in vis: Ce inseamna cand visezi broaste

In mitologie si literatura broastele sunt adesea asociate cu viata , fertilitatea si renasterea, ceea ce sugereaza ca transformarea se desfasoara acum. Au primit o reputatie proasta pentru ca sunt urati, stangaci si grosolan; cu toate acestea, in vise, acest lucru poate fi cel mai indepartat de adevar.

Cele Vechii egipteni au inteles broasca sa fie un simbol foarte puternic si folosit fata de Hequt – Dumnezeul fertilitatii. Acesta este motivul pentru care broastele sunt adesea asociate cu renasterea in vise.

In functie de contextul in care este afisata broasca in visul dvs., aceasta poate modifica semnificatia. O broasca poate fi, de asemenea, asociata cu necuratenie si frici de sexualitate. Broastele apar uneori mai des cu fetele tinere legate de frici si dezgust.

  • tranzitie
  • transformare
  • moarte si renastere
  • noroc
  • abundenta
  • intelepciune
  • sarind inainte

Broaste in vis: Transformare personala

In general, cand o broasca sare in visele tale iti aduc un mesaj important. Ciclul vietii de la un mormoloc la o broasca in timpul etapei sale de metamorfoza de 12 saptamani are loc in apa, deoarece au nevoie de ea pentru a supravietui.

Amintiti-va povestea cu printesa sarutand o broasca urata care se transforma evident intr-un print frumos. Visul tau este legat de trasaturile inconstiente intunecate sau reprimate care se transforma in interior.

Broaste in vis: Vise comune cu broaste

Broasca in casa de vis: Casa se refera la minte / Psyche conectarea la o transformare personala. Broasca sunt mesageri ai norocului, posibil legati de familia ta.

Broasca sarind asupra ta: Ori de cate ori o broasca sare este un simbol al avansarii. Acest lucru ar putea fi legat de munca, spiritual sau constient. Ele par sa-ti arate ca esti pregatit pentru etapa urmatoare; un sfarsit pentru ceva deranjant si acum este timpul sa mergem mai departe. „Saltul” ar fi metaforic legat de ceva gata sa decoleze sau sa inceapa ceva nou.

Sarpe si broasca: sarpele este o amenintare pentru broasca. In functie de context, visul se poate modifica. Ar putea sarpele sa reprezinte o crestere a energiei? sau o amenintare la transformarea ta. Ambele sunt creaturi cu sange rece care impartasesc un proces similar de moarte si renastere. Ambii isi pierd pielea sugerand ca ceva nou se transforma.

Broaste oriunde: Aceste vise va atrag atentia asupra abundentei si fertilitatii. Sunt considerati simboluri de vis pozitive.

Broasca verde: visele comune de broasca cautate par a fi de culoare verde. Verde ca broasca se asociaza cu reinnoirea, viata si fertilitatea. Daca apare ca un vis negativ, ar putea sugera lacomia.

Daca ti-a placut articolul nostru „Broaste in vis: Ce inseamna cand visezi broaste”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?