Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Aur in vis: Ce inseamna cand visezi aur

aur in vis ce inseamna cand visezi aur

Ce insemna cand iti apare aur in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Aur”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Ori de cate ori apare aurul in visul tau, acesta trebuie luat in serios, deoarece contine proprietati simbolice foarte puternice.

Stiu ca pretutindeni online ii informeaza pe oameni ori de cate ori visezi la aur, ca reprezinta bogatia, puterea si influenta interna. Sigur ca acest lucru ar putea fi adevarat in unele cazuri, dar odata ce va adanciti un pic mai mult in sensul aurului, veti observa ca acest element puternic emana ceva mult mai puternic in interior. Ceva atat de puternic si unic incat poate contine de fapt elemente ascunse legate de viata de apoi, iluminarea spirituala si protectia.

Daca aurul a fost doar un simbol al puterii si al bogatiei in visele noastre, de ce pare sa ni se ofere in mod obisnuit de catre cei dragi morti? Chiar si vechii egipteni isi cunosteau adevarata valoare, conectandu-l astfel la fiintele divine, viata de apoi, puterea si nemurirea si considerati a fi pielea zeilor si a zeitelor. Desi aurul in vise capata diferite forme si se transforma in imagini precum coliere, monede, inele, pepite si bijuterii care va sunt prezentate. Ce se intampla cu adevarat?

Aur in vis: Ce inseamna cand visezi aur

Pentru a intelege pe deplin cat de puternic inseamna aurul in vise, va trebui mai intai sa intelegi limba in care iti vorbeste visul. Visul tau va codifica metaforic semnificatia aurului pe baza bogatelor sale proprietati, culoare, valoare si istorie. Intelegem ca aurul este un metal nobil care rezista degradarii prin aer, umiditate sau conditii acide. Aceasta inseamna ca acesta este un simbol antic care a existat cu mult inainte de voi.

  • Cunoscut a fi un rar si valoros
  • Gasit in rauri care leaga visatorul de o stare emotionala
  • Culoarea aurie sau galbena se leaga de rasaritul soarelui (masculin / energie yang / lumina)
  • Aurul a venit de la meteoriti care au bombardat planeta peste 200 de milioane de ani dupa ce s-a format. Aceasta implica faptul ca iese din partea necunoscuta sau inconstienta a visatorului
  • Daca merita bani, reprezinta valoare sau castiguri financiare pentru visator

Sensul spiritual al aurului in vise

In alchimie aurul este unul dintre cele sapte metale care reprezinta perfectiunea la toate nivelurile care leaga mintea, corpul si sufletul. Considerat cea mai inalta dezvoltare din natura si a ajuns sa personifice reinnoirea si regenerarea umana.

In astrologie aurul este adesea folosit pentru a simboliza legatura soarelui cu reinnoirea si transformarea interioara. Imaginea aurului din visele noastre lumineaza spiritul ca fiind unul dintre cele mai inalte etape ale dezvoltarii spirituale. Primul este pacatul sau vina neagra (partea umbra a visatorului); decat se transforma in alb – puritate si remisie; apoi rosu – vitalitate si pasiune.

Culoarea auriu / galben poate fi asociata si cu plexul solar charka sau a treia chakra – sanscrita, se traduce in „ orasul bijuteriilor ” responsabil de personalitate, ego si identitate, libertate personala, incredere si autenticitate. In vise, aurul ar putea insemna ca aceasta chakra blocata responsabila de anxietate, frica si suferinta emotionala este acum ridicata.

Visezi la monede de aur, bijuterii, colier?

Orice lucru purtat pe corpul uman in visele noastre contine o valoare ridicata reprezinta gasirea unei comori inconstiente. Aurul in visul nostru implica integritatea sau sentimentul de finalizare interioara, chiar aspectul etern al sinelui sau adevaratul nucleu esential al nostru.

Colierele sunt cunoscute in vise pentru a se conecta cu gatul sau comunicarea, in timp ce inelele de aur ( vezi cercul ) se conecteaza la iluminare. Sa visezi cercei de aur directioneaza legaturi catre forma spiralei – o imagine profunda care se conecteaza cu sinele (vezi spirala).

A visa fie la monede de aur, fie la bare reprezinta gasirea a ceva in interior care sa contina valoare. Acest lucru s-ar putea aplica spiritualitatii, intelepciunii, cunostintelor care va vor aduce beneficii mari.

Visand la un sarpe de aur

Un sarpe de aur din visul tau ar putea fi, de fapt, legat de trezirea energiei tale spirituale care este latenta in interior. Soarele fiind masculin, iar pamantul este feminin, sarpele de aur reflecta razele soarelui asemanatoare cu Inti zeul soarelui din cultura incasa. De asemenea, se conecteaza la zeul soarelui Ra, despre care se crede ca este asociat cu creatiile pamantului in mitologia egipteana antica. Sarpele de aur care apare in visul tau te incurajeaza sa-ti explorezi energiile interioare fiind activate. Vezi kundalini.

Primirea sau pierderea aurului in vise

Daca primiti aur in vis, va sugereaza ca ati fost ales sau inzestrat cu ceva de valoare. Acest lucru poate echivala atat cu voi lumile interioare, cat si cele exterioare, ce teme, oameni sau locatii care apar picteaza o imagine care va conduce spre aur.

Pierderea de aur in visul tau poate fi considerata un semn negativ care duce la pierderea a ceva valoros pentru tine. Aceste tipuri de vise pot actiona un avertisment sau un indiciu despre cum sa te protejezi de oameni sau lucruri care epuizeaza aceasta sursa valoroasa.

Daca ti-a placut articolul nostru „Aur in vis: Ce inseamna cand visezi aur”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?