Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Aur in vis: Ce inseamna cand visezi aur

aur in vis ce inseamna cand visezi aur

Ce insemna cand iti apare aur in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Aur”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Ori de cate ori apare aurul in visul tau, acesta trebuie luat in serios, deoarece contine proprietati simbolice foarte puternice.

Stiu ca pretutindeni online ii informeaza pe oameni ori de cate ori visezi la aur, ca reprezinta bogatia, puterea si influenta interna. Sigur ca acest lucru ar putea fi adevarat in unele cazuri, dar odata ce va adanciti un pic mai mult in sensul aurului, veti observa ca acest element puternic emana ceva mult mai puternic in interior. Ceva atat de puternic si unic incat poate contine de fapt elemente ascunse legate de viata de apoi, iluminarea spirituala si protectia.

Daca aurul a fost doar un simbol al puterii si al bogatiei in visele noastre, de ce pare sa ni se ofere in mod obisnuit de catre cei dragi morti? Chiar si vechii egipteni isi cunosteau adevarata valoare, conectandu-l astfel la fiintele divine, viata de apoi, puterea si nemurirea si considerati a fi pielea zeilor si a zeitelor. Desi aurul in vise capata diferite forme si se transforma in imagini precum coliere, monede, inele, pepite si bijuterii care va sunt prezentate. Ce se intampla cu adevarat?

Aur in vis: Ce inseamna cand visezi aur

Pentru a intelege pe deplin cat de puternic inseamna aurul in vise, va trebui mai intai sa intelegi limba in care iti vorbeste visul. Visul tau va codifica metaforic semnificatia aurului pe baza bogatelor sale proprietati, culoare, valoare si istorie. Intelegem ca aurul este un metal nobil care rezista degradarii prin aer, umiditate sau conditii acide. Aceasta inseamna ca acesta este un simbol antic care a existat cu mult inainte de voi.

  • Cunoscut a fi un rar si valoros
  • Gasit in rauri care leaga visatorul de o stare emotionala
  • Culoarea aurie sau galbena se leaga de rasaritul soarelui (masculin / energie yang / lumina)
  • Aurul a venit de la meteoriti care au bombardat planeta peste 200 de milioane de ani dupa ce s-a format. Aceasta implica faptul ca iese din partea necunoscuta sau inconstienta a visatorului
  • Daca merita bani, reprezinta valoare sau castiguri financiare pentru visator

Sensul spiritual al aurului in vise

In alchimie aurul este unul dintre cele sapte metale care reprezinta perfectiunea la toate nivelurile care leaga mintea, corpul si sufletul. Considerat cea mai inalta dezvoltare din natura si a ajuns sa personifice reinnoirea si regenerarea umana.

In astrologie aurul este adesea folosit pentru a simboliza legatura soarelui cu reinnoirea si transformarea interioara. Imaginea aurului din visele noastre lumineaza spiritul ca fiind unul dintre cele mai inalte etape ale dezvoltarii spirituale. Primul este pacatul sau vina neagra (partea umbra a visatorului); decat se transforma in alb – puritate si remisie; apoi rosu – vitalitate si pasiune.

Culoarea auriu / galben poate fi asociata si cu plexul solar charka sau a treia chakra – sanscrita, se traduce in „ orasul bijuteriilor ” responsabil de personalitate, ego si identitate, libertate personala, incredere si autenticitate. In vise, aurul ar putea insemna ca aceasta chakra blocata responsabila de anxietate, frica si suferinta emotionala este acum ridicata.

Visezi la monede de aur, bijuterii, colier?

Orice lucru purtat pe corpul uman in visele noastre contine o valoare ridicata reprezinta gasirea unei comori inconstiente. Aurul in visul nostru implica integritatea sau sentimentul de finalizare interioara, chiar aspectul etern al sinelui sau adevaratul nucleu esential al nostru.

Colierele sunt cunoscute in vise pentru a se conecta cu gatul sau comunicarea, in timp ce inelele de aur ( vezi cercul ) se conecteaza la iluminare. Sa visezi cercei de aur directioneaza legaturi catre forma spiralei – o imagine profunda care se conecteaza cu sinele (vezi spirala).

A visa fie la monede de aur, fie la bare reprezinta gasirea a ceva in interior care sa contina valoare. Acest lucru s-ar putea aplica spiritualitatii, intelepciunii, cunostintelor care va vor aduce beneficii mari.

Visand la un sarpe de aur

Un sarpe de aur din visul tau ar putea fi, de fapt, legat de trezirea energiei tale spirituale care este latenta in interior. Soarele fiind masculin, iar pamantul este feminin, sarpele de aur reflecta razele soarelui asemanatoare cu Inti zeul soarelui din cultura incasa. De asemenea, se conecteaza la zeul soarelui Ra, despre care se crede ca este asociat cu creatiile pamantului in mitologia egipteana antica. Sarpele de aur care apare in visul tau te incurajeaza sa-ti explorezi energiile interioare fiind activate. Vezi kundalini.

Primirea sau pierderea aurului in vise

Daca primiti aur in vis, va sugereaza ca ati fost ales sau inzestrat cu ceva de valoare. Acest lucru poate echivala atat cu voi lumile interioare, cat si cele exterioare, ce teme, oameni sau locatii care apar picteaza o imagine care va conduce spre aur.

Pierderea de aur in visul tau poate fi considerata un semn negativ care duce la pierderea a ceva valoros pentru tine. Aceste tipuri de vise pot actiona un avertisment sau un indiciu despre cum sa te protejezi de oameni sau lucruri care epuizeaza aceasta sursa valoroasa.

Daca ti-a placut articolul nostru „Aur in vis: Ce inseamna cand visezi aur”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
fes in vis ce inseamna cand visezi fes

Fes in vis: Ce inseamna cand visezi fes

Ce inseamna cand visezi fes? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fes in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Fes in vis: Pentru a visa la un fes Daca vedeti un fez intr-un vis, acesta este un avertisment ca saracia va asteapta. S-ar putea sa […]

de Interpretare vise
avalansa in vis ce inseamna cand visezi avalansa

Avalansa in vis: Ce inseamna cand visezi avalansa

Ce inseamna cand visezi avalansa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “avalansa in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Avalansa in vis: Sa visezi la o avalansa Daca vezi o avalansa intr-un vis, acesta este un avertisment ca pericolul se apropie de tine in viata […]

de Interpretare vise
randunica in vis ce inseamna cand visezi randunica

Randunica in vis: Ce inseamna cand visezi randunica

Ce inseamna cand visezi randunica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “randunica in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Randunica in vis: Sa viseze la randunica zburand Daca vedeti inghitituri care zboara, inseamna ca veti avea o vizita placuta. Exista sansa ca o ruda pe […]

de Interpretare vise
latrat in vis ce inseamna cand visezi latrat

Latrat in vis: Ce inseamna sa visezi latrat

Ce inseamna cand visezi latrat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “latrat in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Cel mai simplu mod de a-ti da seama ce latra de caine simbolizeaza intr-un vis este sa definesti ce emotii evoca cainii in tine in lumea […]

de Interpretare vise
para in vis ce inseamna cand visezi pere

Para in vis: Ce inseamna sa visezi pere

Ce inseamna cand visezi pere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “para in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Daca vedeti pere des sau aveti un loc de munca care are legatura cu plantarea sau culesul perelor, atunci visele despre pere nu ar trebui interpretate. […]

de Interpretare vise
eschimos in vis ce inseamna cand visezi eskimos

Eschimos in vis: Ce inseamna cand visezi eschimos

Ce inseamna cand visezi eschimos ? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “eschimos in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Eschimos in vis: Sa visezi la un eschimos Daca vezi un eschimos intr-un vis, inseamna ca te asteapta schimbari mari. S-ar putea sa trebuiasca sa […]

de Interpretare vise