Website-ul Interpretare Vise ofera o analiza online gratuita a viselor si un dictionar complet de interpretare vise de la A la Z. Peste 4.000 de simboluri si vise interpretate cu pricepere pentru oamenii care doresc sa acceseze partile profunde ale mintii lor.

Albine in vis: Ce inseamna cand visezi albine

albine in vis ce inseamna cand visezi albine

Ce insemna cand iti apar albine in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Albine”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

Albinele sunt o cutie foarte simbolica atunci cand le observi bazaind in vis. Cu toate acestea, semnificatia se poate modifica pe baza experientei dvs. cu albinele, punctele de vedere religioase, din punct de vedere cultural si ceea ce s-a intamplat in visul vostru.

Nu exista niciun argument cu privire la importanta si atasamentul spiritual al albinelor in afara istoriei umane. Albinele au fost asociate cu regalitatea in Egiptul Antic, sculptate pe hieroglife datand inca din 3500 i.Hr.

In mitologie, albina se credea in mod obisnuit a fi insecta sacra care punea in legatura lumea naturala cu lumea interlopa. Ca sa nu mai vorbim, albinele umbla pe pamant de 30 de milioane de ani.

Albine in vis: Ce inseamna cand visam albine

Cand visam albinele, trebuie mai intai sa-i intelegem scopul. Visele au o modalitate unica sau enigmatica de a prezenta simboluri pentru ca voi sa impartiti puzzle-ul impreuna. Datorita naturii simbolice a albinei, va trebui sa sapi ceva mai adanc pentru a gasi adevaratul sens al ceea ce inseamna o albina in visul tau.

O interpretare generica a visului ar putea sugera ca albinele sunt un simbol al norocului sau un viitor prosper in fata ta. Acest lucru ar putea fi foarte posibil, desi daca investigati un pic mai departe, veti observa ca albina ar putea fi usa dintre constient si inconstient.

Caracteristicile albinei (indicii):

 • Muncitori grei
 • Lumea are nevoie de ei pentru a supravietui
 • Transferul polenului de la un mascul la o planta feminina (polenizare)
 • Ne aduc miere
 • Comunicare
 • Inteligenta

Ghidul spiritual

Se stie ca albinele au un ochi mic sau „ocelli” in varful capului. Acestia sunt numiti ochi simpli pentru a se orienta spre soare. Soarele este simbolic, conectandu-ne la crestere, sanatate, ciclul vietii si sinele superior. Albina si soarele impartasesc trasaturi similare prin capacitatea de a crea viata, facand culturile sa creasca pentru a sustine satele. Ar putea albina sa te ghideze pur si simplu catre sine; sau putere mai mare?

Conform textului vechi egiptean, se credea ca zeul soare Ra stapaneste in toate partile lumii create: cerul, Pamantul si lumea interlopa. Evident, albinele au fost vazute ca lacrimile lui Ra. Albinele actionau ca mesageri ai zeilor, cazand in jos, ca lacrimile, spre pamant. (si omul) sa transmita un mesaj secret.

Care este mesajul? S-ar putea ca ocelii sau ochiul mic sa se conecteze la glanda pineala umana – al treilea ochi? Glanda pineala situata in centrul creierului beneficiaza direct de stimularea soarelui. Se pare ca exista o asemanare intre stupul si spatele albinei au forma unei glande pineale. Mierea care se gaseste in interior reprezinta bogatia si succesul odata activat.

Singurul scop al albinelor in timpul sederii sale scurte pe pamant este de a produce ceva valoros. Va trebui sa va intrebati ce ati putea cauta pe plan intern care va poate aduce valoare? Albina ar putea fi ghidul tau interior care te indreapta spre miere.

 • Fluenta
 • Sinele sau sufletul
 • Conecteaza cerul si pamantul
 • Putere
 • Profetie
 • Adevar
 • Creare
 • Nemurire
 • Renastere
 • Comunicare
 • Intelepciune

Albine in vis: Vise comune cu albine

Atacat de albine: O albina nu te va ustura niciodata fara un motiv intemeiat. S-ar putea sa fiti prea aproape de stup si sunteti vazut ca o amenintare. De multe ori visele se intalnesc ca o metafora care sugereaza ca ai putea fi prea aproape de ceva sau nu ai nicio treaba acolo – ai grija de ceara de albine.

Ai putea sa-ti bagi nasul in locuri unde nu apartine? Albinele au tendinta de a fi agresive uneori, dar anumite lucruri le declanseaza. Ar putea sugera sa o lasati „albina”? Acest vis ar putea sugera intoarcerea la vechile amintiri dureroase din trecut. Albinele ar putea fi gandurile sau experientele negative care i-au fost atasate. Oamenii si locatia visului dvs. va vor oferi o perspectiva mai buna asupra problemei.

Albine si miere: Mierea aduce bogatiei si implinirii visatorului. Vechii egipteni foloseau mierea pentru vindecare si pentru indulcirea alimentelor lor. Un borcan perseverent cu miere a fost gasit ingropat impreuna cu faraoni de mii de ani, care nu s-au stricat niciodata. Acesta este un cadou pe tot parcursul vietii, cu o multime de beneficii care nu se pot strica niciodata.

Intepaturi de albine: In functie de locatia intepaturii poate ajuta la determinarea motivului visului. Anumite parti ale corpului sunt metaforice in zona tradarii. Acestea sunt avertismente sau posibile temeri unde se afla.

Femela este singura albina care poate intepa, deoarece ati putea dori sa explorati tulburarile feminine din viata voastra. Stingerul sau „barbul” ar putea fi conectat la „intepaturi verbale” care sunt folosite pentru a se rani reciproc. Intepatura s-ar putea aplica cuiva cuvinte care au un efect dureros asupra ta. (vezi vise cu viespi).

Albina: Semnificatie biblica

Albinele si mierea sunt mentionate destul de des in Biblie, conectandu-se cu intelepciunea, bogatia si industria. Deborah sau Devorah in ebraica se traduce prin „albina”. Ea a fost mesagerul lui Dumnezeu care i-a condus pe israeliti inapoi in siguranta atunci cand au fost amenintati de canaaniti.

Fapte interesante despre albine:

 • Practica apiculturii dateaza de la 4.500 de ani in Egipt
 • Polenizarea albinelor este responsabila pentru ca o treime din alimentele pe care le consumam este rezultatul polenizarii albinelor
 • Albinele traiesc doar 6-8 saptamani. O albina lucratoare va zbura la distanta echivalenta de 1 ½ ori circumferinta Pamantului.
 • Regina ocupata poate depune pana la 2.500 de oua pe zi.
 • Sunt foarte ocupati, desi ziua, o albina poate participa oriunde de la 50 la 100 de flori.
 • O singura albina poate produce aproximativ 1/12 dintr-o lingurita de miere in timpul vietii sale.
 • Se stie ca albinele sunt atrase de cofeina.

Daca ti-a placut articolul nostru „Albine in vis: Ce inseamna cand visezi albine”, distribuie si prietenilor tai pentru a ne ajuta sa livram in continuare articole de calitate. Multumim!

Te-ar putea interesa
lanterna in vis ce inseamna cand visezi lanterna

Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna

Ce insemna cand visezi lanterna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Lanterna in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Lanterna in vis: Ce inseamna cand visezi lanterna Cand visezi la o lanterna care simbolizeaza ajutorul unui prieten influent. Tanjiti de foarte mult timp dupa o […]

de Interpretare vise
deal in vis ce inseamna cand visezi deal

Deal in vis: Ce inseamna cand visezi deal

Ce insemna cand visezi deal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Deal in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Dealurile si muntii simbolizeaza de obicei unele evenimente care sunt legate de relatiile sociale din viata ta. Ele sunt adesea motive secundare in vise, ceea ce […]

de Interpretare vise
ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva

Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva?

Ce insemna cand visezi ca fugi de cineva? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “fuga in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Ce inseamna cand visezi ca fugi de cineva ca barbat Cand barbatii viseaza sa fuga, asta ii avertizeaza despre tradarea colegului lor. Va trebui […]

de Interpretare vise
piscina in vis ce inseamna cand visezi piscina

Piscina in vis: Ce inseamna cand visezi piscina

Ce insemna cand visezi piscina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “Piscina in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Piscina este un motiv destul de comun in vise si carti de vis. Le visam vara mai des decat iarna. Ambele sexe viseaza la ei la fel […]

de Interpretare vise
barba in vis ce inseamna cand visezi barba

Barba in vis: Ce inseamna cand visezi barba

Ce inseamna cand visezi barba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “barba in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Barba din cartile de vis este unul dintre visele care sunt interpretate diferit pentru femei si barbati. Este un motiv comun. Statisticile arata ca oamenii sub […]

de Interpretare vise
taur in vis ce inseamna cand visezi taur

Taur in vis: Ce inseamna cand visezi taur

Ce inseamna cand visezi taur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare “taur in vis”. Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis. Taurul a fost un motiv mai comun in vise in trecut. Oamenii din mediul urban au rareori contact cu aceste animale, ceea ce explica de ce […]

de Interpretare vise

Noi ne-am pregatit de Black Friday EMAG, tu?